=MONO= Kadeřnictví Praha 6

Kadeřnictví dámské, pánské a dětské, stříhání, barvení, trvalá, společenské a svatební účesy, vlasová kosmetika MATRIX a Intercosmo, vlasové zábaly, kosmetika, líčení denní i večerní, manikúra, pedikúra, modeláž nehtů.

projít na článek

Kosmetika Praha 6 - Kosmetická ošetření =MONO=

Kosmetika salonu MONO nabízí kosmetické ošetření pleti, povrchové i hloubkové čištění dle typu pleti, kosmetické masáže včetně dekoltu, denní i večerní líčení, dále poskytujeme služby: depilace, manikúra, pedikúra, kadeřnické služby.

projít na článek

Kadeřnictví MAGIC HAIR Mladá Boleslav

Představujeme Kadeřnictví MAGIC HAIR Mladá Boleslav a Nymburk. Majitelkou kadeřnictví Magic Hair Mladá Boleslav a Nymburk je paní Toráčová, zkušená kadeřnice s dlouholetou praxí v oboru. Obě kadeřnictví pod jejím vedením, poskytující své služby jak ženám,

projít na článek

nové foto kadeřnictví

...do galerie přidány nové fotky interiéru kadeřnictví. Jak se Vám líbí?

projít na článek

Promo video

Nové promo video kadeřnictví Táňa Kmenta z produkce firmy www.tretri.cz The post Promo video appeared first on Kadeřnictví Kmenta.

projít na článek

Cesty k úspěchu

Kadeřnický salon dnes najdete doslova na každém rohu. Málokterý však nabízí takové služby jako kadeřnická studia Táni Kmenty. Podívejte se na její cestu k úspěchu! The post Cesty k úspěchu appeared first on Kadeřnictví Kmenta.

projít na článek