Nízkoviskózní motorový olej Orlen Oil Platinum MaxExpert XD 5W-30

Motorový olej Orlen Oil Platinum MaxExpert XD 5W-30 má unikátní technologii Complex Protection Formula (CPF), která má ideální složení nejmodernějších komponentů. 

projít na článek

Syntetický motorový olej PLATINUM MAXEXPERT C3 5W-40

Získejte ochranu motoru za všech podmínek. Syntetický motorový olej PLATINUM MAXEXPERT C3 5W-40 nabízí prvotřídní složení zajišťující komplexní ochranu. Jeho používáním můžete eliminovat riziko opotřebení ventilů. Také ale přispívá ke snížení usazenin čás

projít na článek

Orlen Oil Platinum MaxExpert XF 5W-30 v balení 4 L

Vážení zákazníci, v naší nabídce najdete nyní vysoce kvalitní syntetický motorový olej, který je vhodný pro letní i zimní použití. Mimořádná technologie tohoto oleje byla vyvinuta na základě CPF.

projít na článek

Motorový olej PLATINUM ULTOR CG-4 15W-40

Vážení zákazníci, pokud hledáte opravdu kvalitní olej, rádi bychom vám představili motorový olej PLATINUM ULTOR CG-4 15W-40, který je určený především pro použití v dieselových motorech. Hodí se tedy pro nákladní automobily, autobusy a také je pwerfektní

projít na článek

Motorový olej pro automobily ŠKODA

Hledáte kvalitní motorový olej, který bude vyhovovat vašemu automobilu ŠKODA? V naší nabídce najdete motorový olej Mogul Felicia s klasifikací API SH/CF.

projít na článek

Motorový olej MOGUL TSF

Polosyntetický motorový olej MOGUL TSF se vyznačuje mimořádnou výkonností. Skládá se z ropných základových olejů získaných moderní hydrogenační technologií. Obsahuje polyisobutylen nahrazující viskózní olej, který byl příčinou vzniku karbonových úsad.

projít na článek