Syntetický motorový olej PLATINUM MAXEXPERT C3 5W-40

Získejte ochranu motoru za všech podmínek. Syntetický motorový olej PLATINUM MAXEXPERT C3 5W-40 nabízí prvotřídní složení zajišťující komplexní ochranu. Jeho používáním můžete eliminovat riziko opotřebení ventilů. Také ale přispívá ke snížení usazenin částic na filtrech DPF.

projít na článek

Nízkoviskózní motorový olej Orlen Oil Platinum MaxExpert XD 5W-30

Motorový olej Orlen Oil Platinum MaxExpert XD 5W-30 má unikátní technologii Complex Protection Formula (CPF), která má ideální složení nejmodernějších komponentů. 

projít na článek

Orlen Oil Platinum MaxExpert XF 5W-30 v balení 4 L

Vážení zákazníci, v naší nabídce najdete nyní vysoce kvalitní syntetický motorový olej, který je vhodný pro letní i zimní použití. Mimořádná technologie tohoto oleje byla vyvinuta na základě CPF.

projít na článek

Motorový olej PLATINUM ULTOR CG-4 15W-40

Vážení zákazníci, pokud hledáte opravdu kvalitní olej, rádi bychom vám představili motorový olej PLATINUM ULTOR CG-4 15W-40, který je určený především pro použití v dieselových motorech. Hodí se tedy pro nákladní automobily, autobusy a také je pwerfektní

projít na článek

Motorový olej Syntium 5000 XS 5W-30 v balení 4L

Plně syntetický motorový olej PETRONAS Syntium 5000 XS 5W-30 zaručuje úsporu paliva (Fuel economy). Díky technologii Low SAPS také zajišťuje ochranu motoru a prodlužuje trvanlivost výfukových systémů vybavených technologiemi DPF a TWC.

projít na článek

Motorový olej MOGUL RACING 5W-40 v balení 4L

Syntetický motorový olej MOGUL RACING 5W-40 vás překvapí svojí mimořádnou výkonností. I v případě velmi silných mrazů umožňuje vynikající startovatelnost, což znamená, že jeho použití je celoroční. Zároveň je zárukou snížené spotřeby paliva. 

projít na článek