Motorový olej pro automobily ŠKODA

Hledáte kvalitní motorový olej, který bude vyhovovat vašemu automobilu ŠKODA? V naší nabídce najdete motorový olej Mogul Felicia s klasifikací API SH/CF.

projít na článek

Motorový olej PLATINUM ULTOR CG-4 15W-40

Vážení zákazníci, pokud hledáte opravdu kvalitní olej, rádi bychom vám představili motorový olej PLATINUM ULTOR CG-4 15W-40, který je určený především pro použití v dieselových motorech. Hodí se tedy pro nákladní automobily, autobusy a také je pwerfektní

projít na článek

Motorový olej MOGUL TSF

Polosyntetický motorový olej MOGUL TSF se vyznačuje mimořádnou výkonností. Skládá se z ropných základových olejů získaných moderní hydrogenační technologií. Obsahuje polyisobutylen nahrazující viskózní olej, který byl příčinou vzniku karbonových úsad.

projít na článek

Motorový olej Petronas Syntium 5000 AV 5W-30 pro zpětné zpracování výfukových plynů

Hledáte motorový olej, který je vhodný do motorů využívajících zpětné zpracování výfukových plynů? Motorový olej Petronas Syntium 5000 AV 5W-30 je speciálně formulován tak, aby poskytl výjimečnou ochranu i v extrémních podmínkách.

projít na článek

Prémiový motorový olej Petronas Syntium 7000 E 0W-30 v balení 4L

Motorový olej Petronas Syntium 7000 E 0W-30 spolehlivě ochrání naftové i benzínové motory, které běží v těch nejextrémnějších a nejnáročnějších jízdních podmínkách. Olej je vyroben ve spolupráci s významnými evropskými výrobci automobilů.

projít na článek

Motorový olej ARAL MegaTurboral LA za akční cenu

Vážení zákazníci, nyní u nás najdete ve výhodné cenové akci motorový olej ARAL MegaTurboral LA, který nabízíme ve velkém balení 60  litrů.

projít na článek