"Naše nevěsty" na facebooku

NEW: ...fotografie nevěst, které se svěřily do rukou našeho studia a my měli tu čest je učesat a nalíčit v jejich významný den. (pro otevření klikni na logo facebooku)

projít na článek

Pravidla soutěží na Facebooku

Pořádáte nebo jste pořádali soutěž na Facebooku a zajímalo by vás, jestli jste měli v pořádku pravidla soutěže na Facebooku? Potom čtěte dále tento článek.

projít na článek

Jak (ne)inzerovat na Facebooku

O Facebooku tady na blogu moc nepíšu, a to z jednoho prostého důvodu, protože správu facebookových kampaní dělám pro klienty jen občas. Jsem totiž klasický PPCčkář a zaměřuji se hlavně na systémy Sklik a Google Ads.

projít na článek

Jak vysosat z Facebooku ta nejdůležitější data?

Závěrem roku vždy dělám různé analýzy, které mě navedly k sepsání pár rad týkajících se Facebooku, protože právě ten považuji z hlediska dat za nejméně čitelný. Ideální je najít si určitý postup, který vám bude vyhovovat.

projít na článek

Jak přiřazovat konverze na Facebooku?

O Facebooku píšu čím dál častěji, protože se zde dějí velké věci. V posledních dnech řeším zejména přiřazení konverzí. Tento článek nebude ani tak edukativní, ale spíš půjde o zamyšlení, jak pracovat se současnými možnostmi sledování nákupů či jiných cílů

projít na článek

CEVOOH je na facebooku

Spustili jsme facebookový profil projektu Centrum environmentálního výzkumu: Odpadové a oběhové hospodářství a environmentální bezpečnost CEVOOH. Cílem projektu je vybudování dlouhodobě pracující, odborné, interdisciplinární, výzkumné základny tvořené kl

projít na článek