Je pro Davida Svobodu zápřah v taneční soutěži brnkačka?

Taktiku jsme probírali, ale moc se jí nedržíme, prozradil olympijský vítěz David Svoboda o účasti ve StarDance. Cítí bývalý vrcholový sportovec únavu, nebo je pro něj zápřah v taneční soutěži brnkačka? A jak stíhá natáčení filmu o Janu Žižkovi? David promluvil o své začínající herecké kariéře i o alkoholu. Vše uvidíte v novém Kiláku!

projít na článek

Recenze koloběžek

Koloběžky, nebo také přibližovadla, jsou jednou z nejpopulárnějších alternativ k cyklistickým kolům. Proč přesně? Koloběžky nabízejí stejný fyzický zápřah co kolo. S jejichž pomocí se tak dá zhubnout, sportovat, napravit bolesti zad a posílit svalstvo.

projít na článek

Zveřejnění nových podkladů pro plánování soutěží a akcí pro rok 2024

V záložce "Ke stažení" ve složce "Dokumenty" byly zveřejněny podklady pro plánování soutěží a akcí pro rok 2024: Metodický list SMK ÚR SVZ ČR č. 21 a Kalendář střeleckých soutěží a akcí SVZ ČR - podklady pro r. 2024. Petra Černá předsedkyně SMK

projít na článek

Provoz tanečního studia od 11.5.2020

Taneční studio Emotion funguje od 11.5.2020 v omezeném provozu za dodržení maximálního počtu studentů 15 v jedné skupině. Pro bližší informace nás kontaktujte na email [email protected] The post Provoz tanečního studia od 11.5.2020 appeared first on T

projít na článek

Finanční podpora od MČ Prahy 6

Taneční Studio Emotion finančně podpořila MČ Prahy 6. Děkujeme! The post Finanční podpora od MČ Prahy 6 appeared first on Taneční studio Emotion.

projít na článek

Jak dnes žije Josef Fritzl a jeho dcera, se kterou měl sedm dětí? Deviant se chystá na svobodu

Případ Josefa Fritzla otřásl v 80. letech celým světem, protože neměl obdoby. Rakušan byl odsouzen za dlouhodobé zneužívání své nezletilé dcery. Jak dnes žije Fritzl i jeho dcera? Již za necelé dva roky se deviant chystá na svobodu.

projít na článek