Inna Bory Plzeň, Plzeň

Only CZ men pleas :) Ahoj, jmenuji se Inna. Všechny slušné a spolehlivé džentlmeny vítám. Pokud chceš příjemně strávit čas se sexy, přitažlivou a milou slečnou se smyslem pro něhu i vášeň, jsem ta pravá ;) !!! HYGIENA !!!, DISKRÉTNOST !!! (o totéž Tě k oboustranné spokojenosti žádám i já:) a Tvé potěšení, jsou u mě vždy na prvním místě 1.:) Jestli se Ti nepodaří dovolat, napiš na Whats App ( nejlepší volba) či sms, ať si domluvíme podrobnosti. Jasné a výstižné zprávy šetří čas oběma :) Pokud nereaguji hned, měj prosím trpělivost, jsem obvykle časově dost vytížená - na Whats App a sms odpovím zpětně, jakmile to bude možné. Ignorovat Tě, je určitě to poslední, co bych chtěla. Klidně mě zkus kontaktovat několikrát. Samozřejmě odpovím pouze na seriozní zprávy. Schůzku je nejlepší naplánovat trochu s předstihem, ale je možné, že to klapne i spontánně. Včetně slastných chvil a mé atraktivní maličkosti ;) Tě čeká krásné a čisté prostředí v luxusním bytě, samozřejmě veškeré hygienické potřeby a malé občerstvení. Jako doplněk jsou možné také relaxační masáže na mé extra velké posteli s pevnou matrací a příjemnou hudbou v klidném soukromí. Fyzický a duševní odpočinek tudíž zaručen .. Parkovací místo zajištěno. Těším se na naše setkání.

projít na článek

Zpráva o konání územního kola Zlaté udice v Nýrsku

Sedm okresních družstev mladých rybářů se 2. června 2017 setkalo v penzionu Úborsko s krásným výhledem na Šumavské hřebeny. Konkrétně se jednalo o rybáře z okresů: Plzeň – město, Plzeň – jih, Plzeň – sever, Domažlice, Rokycany, Tachov a Klatovy.

projít na článek

Anet privatek Plzeň, Plzeň

Jsem češka, milá, mladá a sexy. Pokud máš čas a chuť zavolej nebo mi napiš na whatsApp. Budu se na tebe těšit. ANET

projít na článek

Mini rozhovor pro Český rozhlas Plzeň Masáž pro psy? Prevence i léčba

Mini rozhovor pro Český rozhlas Plzeň Masáž Pro Psy? Prevence I Léčba Vzít psa do psího masážního salónu může vypadat jako pořádný úlet. Když si ale uvědomíme, že i náš čtyřnohý kamarád má tělo ze svalů, šlach a kostí, dojde nám to stejně jako pro nás i

projít na článek

Víno pro Plzeň

Vážení a milí hosté, rádi bychom Vás pozvali na naši největší vinařskou akci roku  festival Víno pro Plzeň. Již tradičně, i letos, připadá termín konání na květen, a to na 26. května od 17:00 hodin. Těšit se můžete na vzorky z vinařství Arte Vini, Hanzel,

projít na článek

LANDSCAPE festival Plzeň

V rámci konference Zelené střechy jako součást adaptačních opatření na změnu klimatu LANDSCAPE festival Plzeň 14.9.2017 bude vyhlášen vítěz soutěže Zelená střecha roku 2017. Více info zde.

projít na článek