Zpráva o konání územního kola Zlaté udice v Nýrsku

Sedm okresních družstev mladých rybářů se 2. června 2017 setkalo v penzionu Úborsko s krásným výhledem na Šumavské hřebeny. Konkrétně se jednalo o rybáře z okresů: Plzeň – město, Plzeň – jih, Plzeň – sever, Domažlice, Rokycany, Tachov a Klatovy.

  • Web: O nás
  • Aktualizace: 25.4.2023
projít na článek

Tým Zpč. ÚS obsadil 2. místo v národním kole Zlaté udice

Nejlepší 4 žáci, jeden dorostenec a jedna žákyně, kteří se nominovali z Územního kola Zlaté udice, se o víkendu 21.-23. 06. zúčastnili Národního kola Zlaté udice. Letošní ročník hostil Pražský územní svaz ve městě Světlá nad Sázavou.

projít na článek

Národní kolo Zlaté udice Vodňany

Nejlepší čtyři žáci, jeden dorostenec a jedna žákyně, kteří se nominovali z Územního kola Zlaté udice, se o víkendu 17. - 19. 6. 2022. zúčastnili Národního kola Zlaté udice. Letošní ročník hostil Jihočeský územní svaz ve městě Vodňany. Tým tvořili žáci Pa

projít na článek

Zpráva o konání územního kola Zlaté udice

Sedm okresních družstev mladých rybářů se 1. června 2087 sjelo v kempu Škoda JS v Butově s krásným výhledem na Hracholuskou přehradu. Jejich cílem byla rybářská olympiáda Zlatá udice, tentokrát územní kolo. Slavnostní zahájení bylo už v 16 hodin. Pořada

projít na článek

Videoreportáž z územního kola Zlaté udice 2019

Podívejte se s námi na průběh rybářské akce Zlatá udice, kde se sedm okresních družstev mladých rybářů utkalo v lovu ryb na udici, rybolovné technice a rybářských znalostech.

projít na článek

Ohlédnutí za národním kolem Zlaté udice

Národní kolo Zlaté udice 2018 je již za námi. Pojdme si ho připomenout ve skvělém videu, které nám poslal Josef Mareš z Územního svazu města Prahy. Tímto mu děkujeme a věříme, že od něj do budoucna uvidíme více takových krátkých videoreportáží.

projít na článek