Víno pro Plzeň

Vážení a milí hosté, rádi bychom Vás pozvali na naši největší vinařskou akci roku  festival Víno pro Plzeň. Již tradičně, i letos, připadá termín konání na květen, a to na 26. května od 17:00 hodin. Těšit se můžete na vzorky z vinařství Arte Vini, Hanzel, Herzán, Hort, Lahofer nebo Vican. Krásnou atmosféru doladí speciality z našeho zahradního grilu. Těšíme se na Vás! Rezervace není nutná, sklo Vám rádi zapůjčíme. Článek Víno pro Plzeň se nejdříve objevil na Hotel U Pramenů.

projít na článek

Zpráva o konání územního kola Zlaté udice v Nýrsku

Sedm okresních družstev mladých rybářů se 2. června 2017 setkalo v penzionu Úborsko s krásným výhledem na Šumavské hřebeny. Konkrétně se jednalo o rybáře z okresů: Plzeň – město, Plzeň – jih, Plzeň – sever, Domažlice, Rokycany, Tachov a Klatovy.

projít na článek

Jana a David Samota jak víno Dudín

Vysočina je v poslední době velmi populárním místem pro pořádání svatby a to především i z důvodu své skvělé lokace v rámci celé ČR. Jedním z takových nádherných míst je i Samota jak víno poblíž Humpolce, kde si své ano řekla i Jana s Davidem. The post Ja

projít na článek

Moselské víno v našich prodejnách

Moselské víno je víno z Německa, německé oblasti Mosel-Saar-Ruwer. Údolí kolem řeky Mosel je oblast světově proslulá. Řeka Mosel a její klikatá pasáž vytváří skvělé přírodní a klimatické podmínky pro růst hroznů té největší kvality. Nejslavnější odrůda,

projít na článek

Anet privatek Plzeň, Plzeň

Jsem češka, milá, mladá a sexy. Pokud máš čas a chuť zavolej nebo mi napiš na whatsApp. Budu se na tebe těšit. ANET

projít na článek

Přidána nová stránka - Zajímavosti o víně.

Proč pít víno, kde víno může pomoci organizmu při prevenci i nemocech. jaké je doporučované množství vína pro denní konzumaci a spousta dalších zajímavostí o pití tohoto přírodního nápoje.

projít na článek