Hry na sněhu, bobování, jízdy na lopatkách

První zimní sportovní akce na Rudné proběhla ve středu 17. 1. 2024 v hodinách ZaRtv a PoV. Zúčastnily se ji rehabilitační třídy III. D, X. B a část třídy VIII. Nejdříve jsme si prošli spodní část zahrady jako vlak, následovala chůze ve stopě a pak jsme se přesunuli k místu, kde jsme nacvičovali chůzi s boby do kopce. Při otáčení a nasedání nám pomáhala paní asistentka Kouřilová. A jízdu na bobech pak zvládli úplně všichni žáci. V druhé části her jsme z kůlny ještě vytáhli lopatky. Děti si opět procvičily chůzi do kopce, nasedat a sjet krátkou jízdu z kopce na lopatkách. Všechny děti sjely minimálně jedenkrát, ale nejaktivnějšími a nejlepšími sjezdaři byli: Štěpán Chromek a Lukáš Toman ze III. D, kteří získali zvláštní cenu za šikovnost. Zbytek dětí byl odměněn drobnými sladkostmi. Myslím, že jsme se všichni důkladně vyřádili jak na sněhu, tak se sněhem a do školy jsme se někteří vraceli pěkně bílí, částečně mokří ale velmi spokojeni. žák jede na bobech z kopce na sněhu OSTATNÍ FOTKY The post Hry na sněhu, bobování, jízdy na lopatkách appeared first on Základní škola a Mateřská škola Jeseník, Fučíkova 312.

projít na článek

Neuvěřitelné scény z Rakouska. Auta se topí ve sněhu

Stav nouze v Alpách: Silné sněžení spojené s bouřkami vedlo v mnoha regionech k chaotickým podmínkám. V hromadách sněhu zapadlo mnoho aut, dokonce i celé vesnice. (Foto: Youtube) Globální oteplování? Kalifornská sněhová pokrývka je na 4

projít na článek

Ve sněhu na Antarktidě ležel černý kámen. Vyklubal se z něj největší vesmírný objev současnosti

Antarktida není zrovna ideálním pracovním místem. Je rozlehlá, divoká a mrazivá. Nicméně je jednou z nejlepších oblastí pro lov meteoritů. Černé kameny z bílého sněhu doslova vyčnívají. Stačí je jen sebrat.

projít na článek

VIDEO: Zima je tady. V Brně padal první sníh, podívejte se

/FOTO/ Nesmělé, ale letos rozhodně první vločky sněhu se sypaly z nebe nad jižní Moravou v sobotu večer.

projít na článek

MŠ Bílý den

Přestože není letos v zimě mnoho sněhu, tak jsme si vytvořili sníh ve školce a užili jsme si spoustu další zábavy. Podívejte se jaké. The post MŠ – Bílý den first appeared on ZŠ a MŠ pro TP Liberec.

projít na článek

Havaj: Pět tipů, co fotografovat na Big Islandu?

Havaj je nádherná, fotogenická a každý ostrov je jiný. Big Island je největším ze souostroví a nabízí celkem 11 různých ekosystémů. Najdete zde vše od sněhu, až po horkou lávu. Zde máte pár tipů na místa, které by fotograf neměl minout. Akaka falls Zhrub

projít na článek