Recept na hovězí nudličky s opečenou paprikou a čínským zelím. Masovou směs s chutí česneku a koriandru podáváme s nudlemi nebo opečeným bramborem.
Hovězí Stroganov (2 porce) Popis: Hovězí maso zadní nakrájené na nudličky, dušené v omáčce na cibulovém základu s na másle orestovanými žampiony, podlité taženým vývarem a zjemněné smetanou. Složení: hovězí maso zadní (31 %), hovězí vývar
projít na článekCibuli nakrájíme najemno. Hovězí maso nakrájíme na větší nudličky. Maso osolíme, opepříme. V hrnci nebo na velké pánví rozehřejeme sádlo. Zprudka opečeme maso ze všech stran. Maso dáme bokem. Ve zbylém výpeku orestujeme z volna cibuli do hněda. Poté přid
projít na článekHovězí po burgundsku je hovězí maso pomalu dušené v červeném víně. V dnešní době se tento pokrm obvykle připravuje ze zadního hovězího.
projít na článekHovězí maso je součástí zdravé výživy hlavně díky vysokému obsahu bílkovin a nízkému obsahu tuku, je bohaté na minerály, například zinek či železo. Nesmíme také opomenout, že je hovězí maso plné vitamínů, od B6, B12 až po thiamin nebo riboflavin. Nezapomí
projít na článekHovězí maso je spolu s vepřovým nejčastěji používané maso v české kuchyni. Hovězí se dostává na stůl v mnoha různých úpravách, ať už v celku jako hovězí pečeně, nakrájené na plátky jako steak nebo biftek, na drobné kousky například v podobě guláše, mleté
projít na článek