Fascinující video: Sloni chrání rodící slonici a novorozené slůně před predátory

Zachytit porod slona v divočině na kameru je téměř nemožné. Slonice obvykle rodí pod rouškou tmy, protože je tak lépe chráněna před predátory. Podívejte se na unikátní video, které zachycuje příchod sloního mláděte na svět za bílého dne. Reakce ostatních slonů vám vyrazí dech.

projít na článek

trénink s rodiči

V úterý 26.9. si děti z přípravky vyzkoušeli trénink s rodiči v rámci projektu Pohybová gramotnost Atletika pro rodinu. Sešlo se nám nad 60 rodin . Zahráli jsme si společně hry, protáhli se a vrhli se na další společné aktivity. Děkujeme za účast!

projít na článek

Surfování dětí s rodiči a kamarády

Přijď si užít společný čas s rodiči a kamarády na vlně zábavy! 14. 4. 2023 vodní radovánky za zvýhodněnou cenu. Zvýhodněná cena: 1 390 Kč Datum konání: 14. 4. 2023 Časy surfování za zvýhodněnou cenu:  17:00 (s příchodem na 16:15) 18:00 (s příchodem na 1

projít na článek

Truchlí zvířata? Žirafy, šimpanzi nebo sloni ano. Moc toho ale o jejich emocích nevíme

Zvláštní případ mrtvé žirafy znovu otevřel otázku, zda zvířata dokážou truchlit nad smrtí svých příbuzných.

projít na článek

Pravda o slonech: Koho se bojí a co si skutečně pamatují?

Určitě jste slyšeli, že se sloni navzdory své velikosti bojí myší. Povídá se také, že mají neuvěřitelnou paměť. Co z toho je pravda a co mýtus? A věděli jste, že slonice mají nejdelší reprodukční systém ze všech suchozemských savců?

projít na článek

Kohoutek chalcedonský - Lychnis chalcedonica SAZENICE

KOHOUTEK CHALCEDONSKÝ, lidově "hořící láska" Lychnis chalcedonica Trvalka Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená Popis: Trsnatá trvalka tvořící přízemní listovou růžici s přímou lodyhou, kvete zářivě červenými kulovitými úbory. Doba květu:

projít na článek