Devátá třída Dukly těsně prohrála v Třinci

Jaroslav Wollmann - Ve středu 8. února cestovala devátá třída do Třince. Po první třetině byl stav bez branek. Po druhé části byl stav stále nerozhodný, oba celky vstřelily po jedné brance. Poslední dvacetiminutovka vyšla lépe domácímu týmu, který vstřelil jeden gól. Dukla podlehla svému soupeři těsně 1:2. K zisku bodu nepomohlo ani 26 úspěšných zásahů Matyáše Moravy.

projít na článek

POZOR: Slevová bomba -30 % na vše v prodejně domácích potřeb v Třinci

POZOR, POZOR: Super akce od 1. června 2023 v prodejně domácích potřeb v Třinci - 30 % NA VŠE!!! Akce platí do 23. června 2023. Nenechte si tuto cenovou bombu ujít. Těšíme se na vás.

projít na článek

MSFL rozlosována. Hodonín začíná v Třinci, následně přivítá Frýdlant

Rozpis podzimní části třetí nejvyšší soutěže MSFL. Jediným zástupcem hodonínského okresu je stejně jako loni šestý FK HODONÍN. Ten v prvním kole zamíří na hřišti Třince, který sestoupil z Příspěvek MSFL rozlosována. Hodonín začíná v Třinci, následně přiv

projít na článek

Sezóna 2020/21

Ročník 2021/2022 přihlášená mužstva A tým muži soutěž okresní přebor II.třída B tým muži soutěž okresní soutěž III. třída Starší dorost 1.A třída Starší žáci okresní přebor II.třída Mladší přípravka okresní přebor satelity Školička minipřípravka okr

projít na článek

Máme otevřeno. Zastavte se k nám

V souvislosti s nařízením vlády a postupnému uvolňování opatření v rámci celostátní karantény, jsou naše pobočky v Havířově, Ostravě-Porubě a Třinci opět otevřeny.

projít na článek

Máme otevřeny všechny prodejny

Máme otevřeny všechny naše pobočky jak v Havířově, Třinci tak i v Ostravě-Porubě. Otevírací doba je nezměněna.

projít na článek