POZOR: Slevová bomba -30 % na vše v prodejně domácích potřeb v Třinci

POZOR, POZOR: Super akce od 1. června 2023 v prodejně domácích potřeb v Třinci - 30 % NA VŠE!!! Akce platí do 23. června 2023. Nenechte si tuto cenovou bombu ujít. Těšíme se na vás.

projít na článek

Změna otevírací doby domácích potřeb v Třinci

Dovolujeme si vás upozornit, že došlo ke změně otevírací doby domácích potřeb v naší třinecké prodejně. Z původních 8.00 hodin se posouvá otevírací doba na 9.00 hod.

projít na článek

UPOZORNĚNÍ: Naše prodejna domácích potřeb v Třinci byla uzavřena. Železářství zůstává...

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ. Upozorňujeme všechny naše zákazníky, že došlo k uzavření naší prodejny TŘINEC, DOMÁCÍ POTŘEBY na ulici Komenského 390, 73961 Třinec-Lyžbice. Další informace najdete uvnitř článku...

projít na článek

VIDEO: Prodejny Železářství a domácích potřeb Bobošík v Třinci

Pojďte se podívat na naší třineckou pobočku Železářství Bobošík. Video reportáží vás provede paní Veronika Špoková, a pokud by vás něco zaujalo, určitě se k nám na třineckou pobočku zastavte, rádi vám zboží předvedeme nebo případně poradíme co vybrat.

projít na článek

Slevová akce -10 % na prodejně v Ostravě-Porubě do konce ledna 2024

Připravili jsme pro vás novou akci v prodejně železářství Bobošík v Ostravě-Porubě. Akce platí od 15. ledna 2024 a skončí 31. ledna. 2024. Nenechte si tuto cenovou akci ujít. Těšíme se na vás.

projít na článek

MSFL rozlosována. Hodonín začíná v Třinci, následně přivítá Frýdlant

Rozpis podzimní části třetí nejvyšší soutěže MSFL. Jediným zástupcem hodonínského okresu je stejně jako loni šestý FK HODONÍN. Ten v prvním kole zamíří na hřišti Třince, který sestoupil z Příspěvek MSFL rozlosována. Hodonín začíná v Třinci, následně přiv

projít na článek