Clash of the Stars je zase tu. Bojovat budou všichni proti všem i čtveřice žen

Clash of the Stars nespí, po úspěchu tří předchozích galavečerů klepe ten čtvrtý už na dveře. Konat se bude v březnu, v zatím největších prostorech, konkrétně v pražském O2 Universum. A ani tentokrát nebude nouze o sportovní výkony, ale hlavně i o bizár. Organizátoři si připravili například zápas dvou ženských dvojic či koncept všichni proti všem, do kterého se zapojí i Kluk s kamením.

projít na článek

Dostal Datel peníze za Clash of the Stars? To neví ani insolvenční správce, Datel s ním nekomunikuje

Dluhy Marka Valáška alias Datla jsou na sociálních sítích a mezi jeho sledujícími diskutované téma. Datel se však k tématu dlouhodobě nevyjadřuje a teď vychází na povrch, že příliš nekomunikuje ani se soudem a s insolvenčním správcem. Místo toho, aby přiz

projít na článek

Aleš Bejr vyzval Datla do Clash of the Stars. Prý se mu vyspal s manželkou, nikdo tomu ale nevěří

Galavečer Clash of the Stars se blíží, s čímž rostou spekulace o možných soupeřích. Na Instagramu se vyhrotili dva možní bojovníci, Aleš Bejr s Datlem. S blížícím se možným zápasem rostou i spekulace i napětí mezi oběma muži. Datel se měl údajně rozejít s

projít na článek

Stickman Supreme Shooter

Musíte bojovat proti ostatním panáčkům a neprokazovat jim žádné slitování.

projít na článek

Podzimní splín – poradíme Vám, jak proti němu účinně bojovat i za pomoci konopí!

Nedejte šanci podzimnímu splínu! Špatná nálada provázená úbytkem energie Vás nesmí ovládat. Bojujte proti ní účinně pomocí konopného semínka, CBD oleje či konopné koupele.

projít na článek

Jak bojovat proti nespavosti

Nemůžete spát? Nespoléhejte se na sedativní přípravky. Dlouhodobým řešením spánkových poruch je začít od správné hygieny spánku.

projít na článek