Jak bojovat proti nespavosti

Nemůžete spát? Nespoléhejte se na sedativní přípravky. Dlouhodobým řešením spánkových poruch je začít od správné hygieny spánku.

projít na článek

Hypnogen proti nespavosti

Nespavost, kdo z nás ji nezažil. Jedná se o poruchu spánku, při níž jedinec nemůže usnout nebo se ve spánku často probouzí. Z občasné nespavosti se však může stát dlouhodobá, trvající několik týdnů, a na výjimky až chronická. Touto nejčastější poruchou sp

projít na článek

Stickman Supreme Shooter

Musíte bojovat proti ostatním panáčkům a neprokazovat jim žádné slitování.

projít na článek

Podzimní splín – poradíme Vám, jak proti němu účinně bojovat i za pomoci konopí!

Nedejte šanci podzimnímu splínu! Špatná nálada provázená úbytkem energie Vás nesmí ovládat. Bojujte proti ní účinně pomocí konopného semínka, CBD oleje či konopné koupele.

projít na článek

Hloh

Hloh se u nás vyskytuje hojně. Najdeme ho na stráních, na okrajích lesa, v parcích, na zahradách nebo na okrajích luk. Hloh má někdy tvar stromu, jindy je to rozvětvený keř s ostrými trny. Produkty z hlohu snižují krevní tlak, působí proti infarktu, pomáh

projít na článek

Clash of the Stars je zase tu. Bojovat budou všichni proti všem i čtveřice žen

Clash of the Stars nespí, po úspěchu tří předchozích galavečerů klepe ten čtvrtý už na dveře. Konat se bude v březnu, v zatím největších prostorech, konkrétně v pražském O2 Universum. A ani tentokrát nebude nouze o sportovní výkony, ale hlavně i o bizár.

projít na článek