Dostal Datel peníze za Clash of the Stars? To neví ani insolvenční správce, Datel s ním nekomunikuje

Dluhy Marka Valáška alias Datla jsou na sociálních sítích a mezi jeho sledujícími diskutované téma. Datel se však k tématu dlouhodobě nevyjadřuje a teď vychází na povrch, že příliš nekomunikuje ani se soudem a s insolvenčním správcem. Místo toho, aby přiznal, kolik peněz dostal z Clash of the Stars, tak na Instagramu propaguje nové zuby.

projít na článek

Aleš Bejr vyzval Datla do Clash of the Stars. Prý se mu vyspal s manželkou, nikdo tomu ale nevěří

Galavečer Clash of the Stars se blíží, s čímž rostou spekulace o možných soupeřích. Na Instagramu se vyhrotili dva možní bojovníci, Aleš Bejr s Datlem. S blížícím se možným zápasem rostou i spekulace i napětí mezi oběma muži. Datel se měl údajně rozejít s

projít na článek

Datel na Redbulu

The post Datel na Redbulu first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Clash of the Stars je zase tu. Bojovat budou všichni proti všem i čtveřice žen

Clash of the Stars nespí, po úspěchu tří předchozích galavečerů klepe ten čtvrtý už na dveře. Konat se bude v březnu, v zatím největších prostorech, konkrétně v pražském O2 Universum. A ani tentokrát nebude nouze o sportovní výkony, ale hlavně i o bizár.

projít na článek

Správce

The post Správce first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Jak ses sem dostal?

Motorkář se dostane do pekla a najednou se potká s Hitlerem. Hitler se ptá: Jak ses sem dostal mladej? Motorkář: Stejně jako ty! Mooooc plynu! The post Jak ses sem dostal? first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek