BRAMBORY (erteple, kobzole)

Dají se dělat na mnoho způsobů. My je děláme vesměs takto: Oškrábané vařené v celku Nakrájené na kostičky a uvařené Vařené ve slupce (např. na bramborový salát) Pečené v troubě se slupkou čli olupsije, neboli pečoky Pečené osminky v troubě alias americké Tzv. opékačky, když už byly jednou a zůstaly Mám strašnou spoustu fotek jídel s brambory. Proto jsem je dal do NextGEN Gallery, aby se lépe prohlížely. [See image gallery at www.miric.cz]The post BRAMBORY (erteple, kobzole) first appeared on ---Pekařina s Mirkem---.

projít na článek

Správné skladování zabrání plýtvání: Brambory uložte v chladu, suchu a temnu

Pár dní si nedáte pozor a najednou jsou brambory měkké, zelené a plné klíčků. Co s tím? Důležité je udržet brambory v chladu a bez přístupu světla. Najdete-li to správné místo, vydrží dobré i několik ...

projít na článek

Zelenina Juvita

Zelenina Juvita Uherský Brod prodává certifikované sadbové brambory z Vysočiny a konzumní brambory s možností dovozu domů.Objednávky na telefonním čísle 773 000 656

projít na článek

Zařadili jsme nabídku oblíbených dětských jídel.

Boloňské špagety  79 Kč Přírodní kuřecí steak, rýže 79 Kč Kuřecí strips v cornflakes, brambory Grenaille 95 Kč Příspěvek Zařadili jsme nabídku oblíbených dětských jídel. pochází z Restaurant Karlova 30

projít na článek

Gulášová polévka od babičky

Gulášová polévka je tradiční druh uherské polévky, která obsahuje rozemleté maso, cibuli a vařené brambory. Typická je její červená barva, výrazná chuť a velká hustota. Připravuje se buď uvařením všech potřebných ingrediencí, anebo se dá zakoupit v podobě

projít na článek

Topinambury, jedlé hlízy drobnokvětých slunečnic. Co s nimi kuchyni?

Topinambury v kuchyni, tipy, recepty. • Topinambury a židovské brambory znáte? • První název je oficiální, druhý lidový. • Název botanický zní slunečnice topinambur. • Topinambury jsou jedlé. Jak se [] The post Topinambury, jedlé hlízy drobnokvětých slune

projít na článek