Alessia Palanti vyhrála EurILCA Europa Cup na Gardě

V Rivě na Lago di Garda se jel od 4. do 7. 5. Europa Cup tříd ILCA 4, 6 a 7. Alessia Palanti se dostala do vedení v olympijské třídě ILCA 6 hned první den, když vyhrála obě rozjížďky.

projít na článek

Alessia Palanti vyhrála juniorské mistrovství Evropy

Česká reprezentantka Alessia Palanti to dokázala! Vyhrála mistrovství Evropy juniorů do 19 let v olympijské třídě ILCA 6 (Laser Radial)!

projít na článek

Vítězství na Gardě

Česká reprezentantka Alessia Palanti, letos konečně mohla závodit na domácí Gardě. V neděli 19. 7. se zúčastnila místních závodů pro jachtaře z klubů u Gardského jezera.

projít na článek

Alessia vede na juniorském mistrovství Evropy

Česká reprezentantka Alessia Palanti vede po prvních třech rozjížďkách mistrovství Evropy juniorů do 19 let v olympijské třídě ILCA 6 (Laser Radial)! Závod začal ve Splitu již v pondělí 28. 6., ale tři dny se nepodařilo odjet žádnou platnou rozjížďku. Až

projít na článek

Parádní vítězství na Gardě

Během prvního květnového víkendu se na Gardě jela odložená Easter Regatta třídy 29er, kterou vyhrála česká posádka bratrů Michala a Lukáše Krsičkových z Yacht Clubu CERE. Závodila také třída ILCA.

projít na článek

Jachting: Dvě české dívky na mistrovství světa olympijské třídy

Alessia Palanti z pražského klubu YC CERE a Klára Himmelová z YC Nechranice vstoupily 1. prosince do bojů o titul v olympijské třídě ILCA 6.

projít na článek