Když studovat gastronomii nebo služby tak jedině na nejoceňovanější střední škole v ČR! Z naší nabídky oborů si vybere skutečně každý! SOŠ a SOU Polička.
Ples je dle Slovníku spisovného jazyka českého velká společenská taneční zábava, zpravidla slavnostního rázu. Pokud jste páteční večer a noc ze 17. na 18. února věnovali návštěvě maturitního plesu SOŠ a SOU Polička, postupně vám docházelo, že zde je výše
Ve čtvrtek 9. 2. jsme se v 7.30 vydali vlakem do Brna, kde nás čekala exkurze ve dvou naprosto rozdílných hotelech. Po příjezdu na hlavní nádraží jsme se přesunuli k prvnímu hotelu – Royal Ricc. Museli jsme chvíli čekat, protože paní, co nás provázela, mě
V pondělí v 8 hodin ráno nás, 14 žáků, s úsměvem přivítal pan sommelier Karel Babka, který nás celým dvoudenním kurzem prováděl. Nejprve jsme se všichni představili a poté jsme začali se základní teorií o sommelierství, složení vína, vinohradnictví, vinař
Naše školní cukrárna získala certifikát CZECH SPECIALS . V naší nabídce jsou klasické cukrárenské výrobky, slavnostní cukrářské výrobky i výrobky čokoládové. Naše cukrárna je teprve druhou certifikovanou učňovskou cukrárnou, která splnila přísná kritéria
V domově mládeže proběhla soutěž Co na to Intr, což je obdoba televizní soutěže Co na to Češi. Soutěže se zúčastnila 4 družstva složená ze žáků ubytovaných v domově mládeže. Souboj to byl velice vyrovnaný až do samého závěru. Gratulujeme vítězům !!!!!!!!
SOŠ a SOU Polička 20. 01. 2023 – Do Prahy jsme tentokrát nepřijeli zažít kouzlo historických památek, ale vyzkoušet si pravý adrenalin, který je hnacím motorem každého soutěžícího. V pražském Globusu se 20. ledna konala soutěž carvingu. Času na sestavení
7. února 2023 od 8:00 h Zájemci se mohou přihlásit do pátku 3. 2. 2023 na e-mail: [email protected] Uvedou : jméno a příjmení, studijní obor, o který mají zájem (hotelnictví, gastronomie, jiná škola) Přijímací zkoušky jsou zdarma. Bližší inf
SOŠ a SOU Polička 14. 12. 2022 – Dny otevřených dveří jsou pro zájemce o budoucí studium často prvním opravdovým setkáním s prostorem, v němž stráví podstatnou část svého studijního života. A první dojem je často rozhodující. Možná právě z toho důvodu b
Pečený kapr, povidlová omáčka se sušeným ovocem a vlašskými ořechy, bramborové krokety s křenem Pokrm na 4 porce: Kapr filet 800g olej 80g máslo 50g sůl kapra naporcujeme lehce osolíme opečeme z obou stran před dopékáním přidáme máslo Typ: Na pánev v