Zpráva č.5

Úterý 7.9. Zdravíme všechny doma, dnes již z Namche Bazaru. Jak to probíhalo? V sobotu jsme opět přežívali v Lukle, a i když jsme slyšeli kroužit letadla, nic nepřistálo. Pršelo celý den a my jsme museli alespoň něco dělat, tak jsme vyrazili do blízkého (Galoš do dalekého) okolí. Večer konečně začal jít elektrický

projít na článek

Výroční zpráva 2020

Na našich stránkách naleznete k přečtení zprávu o chodu našeho Centra v roce 2020. Děkujeme všem za podporu. Více ZDE. The post Výroční zpráva 2020 appeared first on Centrum ALMA, z.ú..

projít na článek

Výroční zpráva 2021

Na našich stránkách naleznete k přečtení zprávu o chodu našeho Centra v roce 2021. Děkujeme všem za podporu. Více ZDE. The post Výroční zpráva 2021 appeared first on Centrum ALMA, z.ú..

projít na článek

Výroční zpráva 2019

Na našich stránkách naleznete k přečtení zprávu o chodu našeho Centra v roce 2019. Děkujeme všem za podporu. Více ZDE. The post Výroční zpráva 2019 appeared first on Centrum ALMA, z.ú..

projít na článek

Výroční zpráva 2018

Na našich stránkách naleznete k přečtení zprávu o chodu našeho Centra v roce 2018. Děkujeme všem za podporu. Více ZDE. The post Výroční zpráva 2018 appeared first on Centrum ALMA, z.ú..

projít na článek

Zpráva ze školy

Ve středu 23.10.2019 se děti ze třetích tříd zúčastnily programu snázvem Moje cesta na svět. Cílem bylo objasnit jim vhodným způsobem okolnosti příchodu dítěte na tento svět. Přišla velmi příjemná paní lektorka, která formou hry, praktických ukázek acitli

projít na článek