Znáte automatické jazykové překlady?

V tomto článku jsem se zaměřil na Mergado Translate, což je placený doplněk v rámci nástroje Mergado, určený k automatickým překladům. Ty se mohou hodit zejména v situacích, kdy nemáte k dispozici překladatele nebo texty od distributora. Pomocí tohoto nástroje si tak můžete vytvořit produktový feed, který tyto záležitosti vyřeší.

projít na článek

Tip na výlet do Pardubic. Automatické mlýny, Gočárova galerie a perníkové latté

Pardubice jsou nejen městem perníku. Významnou dominantou a centrem kultury jsou tu Automatické mlýny. Gočárova galerie pořádá řadu výstav našich i zahraničních výtvarníků. Za jeden den zvládnete obojí, stihnete si také projít historické centrum města a p

projít na článek

Pleťové masky z řepkového oleje

Každá znáte nějakou masku, znáte i masky z řepkového oleje? Vyzkoušejte si je, udělejte něco pro svou pleť.

projít na článek

Znáte novinky v legislativě pro e-shopy?

Rok 2023 sotva začal, ale už teď lze říct, že je bohatý na legislativní úpravy v oblasti e-commerce. Pojďme se tedy podívat, co je ve světě e-shopů nového.

projít na článek

Automatické přeceňování produktů v reálném čase

Hlídání cen může být jednou z častých a neoblíbených záležitostí každého e-shopaře. V tomto článku proto bude řeč o e-shopech, které nabízí stejné produkty, ale vzájemně se mohou předhánět v nabízených cenách. Zaměřil na nástroj Pricing Fox od Mergado, kt

projít na článek

Znáte simulátor nabídek?

Simulátor nabídek najdete v Google Ads a považuji jej za perfektní nástroj, jak získat povědomí o tom, co může udělat s vaším inzerátem zvýšení cenové nabídky za kliknutí, tedy s výsledky kliknutí i rozpočtem. 

projít na článek