Změna adresy výživové poradny

Milí klienti, od září se poradna Výživového Centra přesouvá na Prahu 10, konkrétně na adresu: V Louce 835/10, Praha 10 - Kolovraty. Do Kolovrat se dostanete pohodlně autem i MHD a jezdí tam i vláček. Od listopadu 2015 do února 2016 budou osobní konzultace výživové poradny omezeny z důvodu příchodu nového člena rodiny. I v tomto termínu je možné nás kontaktovat prostřednictvím telefonu i emailu.

projít na článek

Nový ceník Výživového Centra

Milé klientky a milí klienti, se změnou adresy poradny došlo i k úpravě ceníku služeb, které poradna nabízí. Věřím, že pro Vás bude tato změna pozitivní a budu se na Vás těšit na nové adrese. Ceník, platný od 4.8.2015, naleznete zde

projít na článek

Chybí vaší zahradě pořádný přístřešek? Vsaďte na hliníkovou pergolu

Zimní období se s námi velmi brzy rozloučí a nahradí jej mnohem teplejší jarní dny. Přesně proto nastává ideální okamžik na přípravu vašich pozemků i zahrad. Mezi jedny z nejdůležitějších oblastí patří pergola a přístřešek na auto. Jak na ně? Odolné mater

projít na článek

Leymannův ateliér

Dne 16.12. 2015 od 17:30 do 20:00 proběhne v prostorách Psychosomatické poradny úvodní setkání Leymannova ateliéru. Leták ke stažení zde.

projít na článek

Změna ordinačních hodin na pobočce Vír

Změna ordinačních hodin na pobočce Vír: od dubna 2013 ordinujeme místo úterý, v pondělí od 12.30 do 16.30 / i bez objednání (více informací naleznete v menu).

projít na článek

Měření tuku ZDARMA

Ve středu 11.1. v Hořicích a v úterý 17.1. v Novém Bydžově proběhne měření tuku ZDARMA pod vedením výživové poradkyně paní Votočkové.

projít na článek