Žitný chléb

Pokud máte tu možnost, konzumujte raději chléb z celého žitného zrna a kváskový (místo chleba, kde bylo použito droždí). Kvásek je na rozdíl od droždí přirozenou substancí, která v důsledku svého působení posiluje imunitu. Žitný chléb nadto vydrží delší dobu než chléb klasický. Je dobrý jak čerstvý, tak i starší a jeho chuť se v různých fázích liší. Nenechte se odradit mírně nakyslou chutí žitného chleba. Jedná se o přirozený jev a neznamená to, že je chléb špatný.

projít na článek

Žitný chléb Ministr zemědělství uděluje značku Regionální potravina

Ministr zemědělství uděluje značku Regionální potravina výrobku Žitný chléb 600g za vítězství v soutěží Středočeského kraje o značku Regionální potravina v kategorii Pekařské výrobky včetně těstovin. Producent: Cvrčovická pekárna, s.r.o. Pr

projít na článek

Domácí chleba z kvásku

Domácí chléb může být chutný a zdravý. Chce to ovšem vědět, jak na to. Není chléb jako chléb…Léta jsem pekla kvasnicový chléb v domácí pekárně. Teď v ní peču kváskový a ke kvasnicovému už se nehodlám vracet. Existují i speciální pekárny na kváskový, a

projít na článek

Domácí kváskový chléb

Detailní postup jak upéct domácí kváskový chléb rozšířený o praktické rady přímo od zkušeného pekaře. Pokud se má chléb opravdu povést, je potřeba i jistá zručnost, proto věříme, že vám naše rady v pečení dobře poslouží. Suroviny: 150 g žitné mouky na kvá

projít na článek

Náš chléb nově koupíte i v Debři u Mladé Boleslavi

Od příštího úterý, to je od 27.2.2024, koupíte v Debři u Mladé Boleslavi náš chléb a koláče. Přímo na prodejně nebo telefonicky na 705 230 744 si můžete objednat i další z našich výrobků. Nakoupit zde můžete už i cestou do práce otevírací době je od 6:00

projít na článek

Recept na chleba

Chléb je potravina, která je součástí každodenního jídelníčku téměř v každé rodině, ať už k snídani, svačině, či k večeři. Někdo dá přednost chlebu žitnému, někdo pšeničnému, jiný sedláckému či bramborovému. Každý si libujeme v něčem jiném. Stejně tak jak

projít na článek