Zdanění tichého vína přinese až čtyři miliardy

Zvyšování daní by se mohlo dotknout i tichého vína, které na rozdíl od šumivého není v ČR zatíženo spotřební daní. Podle odhadů ministerstva financí by to do státního rozpočtu mohlo přinést až 4 mld. Kč ročně. V praxi by to znamenalo zdražení lahve vína průměrně o 20 Kč. Zástupci vinařů s návrhem nesouhlasí, podle nich krok ohrozí vinařský byznys v ČR. zdroj: HK ČR Článek Zdanění tichého vína přinese až čtyři miliardy se nejdříve objevil na GASTRO REPORT & MINUTKA CAFÉ & PATISSERIE.

projít na článek

PROTOKOL KE SMLOUVĚ O ZAMEZENÍ DVOJÍHO ZDANĚNÍ MEZI ČR A ŠVÝCARSKEM

V první řadě se jedná o změny výše maximálního vyměřovacího základu veřejnoprávního pojistného, druhá část je zaměřena na nový Protokol upravující smlouvu o zamezení dvojímu zdanění mezi Českou republikou a Švýcarskem.

projít na článek

Chystané změny ve zdanění zaměstnanců od roku 2017

Pokud projde návrh zákona Ministerstva financí, můžeme od 1. 1. 2017 čekat změny ve zdanění zaměstnanců. Kromě změn u srážkové daně můžeme očekávat také novinky v odbytném z doplňkového penzijního spoření či u slev na dani a daňového zvýhodnění.

projít na článek

Mezinárodní mobilita a zdanění fyzických osob e-book

The post Mezinárodní mobilita a zdanění fyzických osob | e-book appeared first on Accace Česká republika.

projít na článek

Zdanění směny kryptoměn z pohledu fyzické osoby Poradna

The post Zdanění směny kryptoměn z pohledu fyzické osoby | Poradna appeared first on Accace Česká republika.

projít na článek

Pronájem tichého bytu 3+kk, 105 m2, Praha 3 Žižkov

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt o dispozici 3+kk, 105 m2, jež se nachází ve 3.NP pečlivě udržovaného domu, Praha 3 Žižkov. V současné době probíhá v bytě rekonstrukce doplněna bude nová kuchyňská linka se spotřebiči, nové podlahy, stropní osvětlení

projít na článek