Zcela nový web AFP ČR

1.7.2019 jsme spustili nový web Asociace finančních poradců České republiky. Postupně na něj budeme přidávat další informace, ale prozatím na něm najdete důležité věci jako aktuální seznam členů, vedení asociace a důležité dokumenty. Budeme rádi za jakoukoli zpětnou vazbu, která nám pomůže náš web vylepšovat, aby byl pro vás přehlednější. Děkujeme za důvěru všem členům a těšíme se na další aktivity. Michal Doubek The post Zcela nový web AFP ČR appeared first on Asociace finančních poradců České republiky.

projít na článek

Nový Ford Mustang představen včetně speciální verze Dark Horse

Ford odhalil zcela nový Mustang. Nejprodávanější sportovní kupé světa se zcela přepracovaným digitálním kokpitem, zdokonaleným motorem V8 a ostřejším designem bude řidičsky nejzábavnějším modelem v historii Mustangu.

projít na článek

Nový Volkswagen Amarok bude podle předsériových fotek hodně odvážný

Nový Amarok vstoupí v roce 2022 na globální trhy s mnoha novými prvky výbavy. Mezi ně patří četné, a v tomto segmentu poprvé použité komfortní funkce a asistenční systémy, které významně usnadní řidičům Amaroku každodenní provoz. Postupně odhalovaná nová

projít na článek

České ceny Hondy Civic Type R začínají na 1 299 900 Kč

Objednat zcela nový model Honda Civic Type R lze od 1.12.2022 přičemž první dodávky v Evropě se očekávají v průběhu prvního čtvrtletí 2023.

projít na článek

Všichni z cesty! Přijíždí nový vůz Škoda Fabia RS Rally2

Mladoboleslavská automobilka představila závodní verzi Fabie vycházející z aktuální čtvrté generace. A po čertech ji to sluší. Jedná se o zcela nově vyvinutý vůz a dnes přinášíme kompletní detailní informace včetně přehledných infografik.

projít na článek

Máme nový web

Představujeme vám nový web a logo areálu. Věříme, že se vám bude líbit. Budete zde nacházet aktuality a fotky z různých akcí. Web je napojen na Instagram a Facebook, takže vám už neunikne žádná novinka. Článek Máme nový web se nejdříve objevil na www.area

projít na článek