Nový Ford Mustang představen včetně speciální verze Dark Horse

Ford odhalil zcela nový Mustang. Nejprodávanější sportovní kupé světa se zcela přepracovaným digitálním kokpitem, zdokonaleným motorem V8 a ostřejším designem bude řidičsky nejzábavnějším modelem v historii Mustangu.

projít na článek

Ford Mustang Mach-E: Emoce jako na horské dráze

23. 01. 2023 Recenze & testy Prý sporťák v těle SUV a ještě na elektřinu. Podle mě nemožné, ale přesto to ve Fordu zkusili.Lukáš NaskeMůj týden s tímto výrazným elektromobilem byl poměrně intenzivní. Hned na začátku přiznám, že jsem se na něj těšil.

projít na článek

Kia EV6 vítězem ankety Auto roku 2022

Model EV6 úspěšně bojoval s konkurencí vozů Hyundai IONIQ 5, Ford Mustang Mach-E, Škoda Enyaq iV, Cupra Born, Renault Mégane E-Tech a Peugeot 308 a získal titul Evropské auto roku 2022. Kia EV6 obdržela celkem 279 bodů a získala vítězství, následovaná voz

projít na článek

Ford Ranger Raptor bude mít šestiválec a zvuk motoru na přání

Ford představuje nový Ranger Raptor, pick-up s fenomenálními jízdními vlastnostmi na silnici i v terénu, poháněný motorem 3.0 EcoBoost V6 o výkonu 212 kW (288 k) a točivém momentu 491 Nm.

projít na článek

Volkswagen zahajuje předprodej nového Amaroku, milion ale nestačí

Nový Amarok v předprodeji na českém trhu již od 1 052 708 Kč včetně DPH, oficiální uvedení na český trh bude v polovině roku 2023. Amaroku nechybí nejmodernější asistenčními systémy, pohon všech kol nebo silné pohonné jednotky včetně šestiválcového TDI.

projít na článek

Recenze ojetiny: Ford Kuga ST-Line 2016-2019

Modernizované kompaktní SUV Ford Kuga druhé generace uvedl Ford na trh v roce 2016. Vedle inovovaného vzhledu se Kuga dočkala dvou nových verzí, luxusního modelu Vignale a sportovně laděné varianty ST-Line. O čtyři roky později byla představena generace t

projít na článek