Recenze ojetiny: Ford Kuga ST-Line 2016-2019

Modernizované kompaktní SUV Ford Kuga druhé generace uvedl Ford na trh v roce 2016. Vedle inovovaného vzhledu se Kuga dočkala dvou nových verzí, luxusního modelu Vignale a sportovně laděné varianty ST-Line. O čtyři roky později byla představena generace třetí.

projít na článek

Test ojetiny: Ford Galaxy Jednoduchá technika a nízké ceny

První generace rodinného MPV Ford Galaxy potěší úspornými turbodiesely a solidním jízdním projevem. Pozor ale na korozi, která obvykle ukončuje život tohoto vozu.

projít na článek

Test Fordu Kuga s benzínovým tříválcem 1,5 litru

Test Fordu Kuga s benzínovým tříválcem o objemu 1,5 litru s předním náhonem v druhé nejvyšší výbavě ST Line X. Je to základní motorizace Kugy, ale i tak nabízí dostatečný výkon 110 kW.

projít na článek

Ford Kuga 1.5 EcoBoost ST-line X: Jediné auto, které kdy budete potřebovat?

04. 01. 2023 Recenze & testy Chcete rodinný univerzál bez elektrifikace a hi-tech zbytečností? Ale prosím, jak si račte přát!Viola ProcházkováV první řadě se musím omluvit za mizerné fotky – vám i červenému Fordu, který by si rozhodně zasloužil lepší. Jen

projít na článek

Ford Tourneo Connect: Umění možného

02. 01. 2023 Recenze & testy Volkswagen Caddy mě ve své současné generaci příliš neoslnil. Jak to dopadlo, když si vůz vzal do parády Ford?Jakub PospíšilNení to tak dlouho, kdy se mi konečně, po asi dvou letech od premiéry, dostala do ruky současná gener

projít na článek

držák motoru

FORD SIERRA 2.3D rok 1982 - 1987 přední držák motoru naoriginální díl FORD originální číslo dílu 6179581, 88EF 6030 AC

  • Web:
projít na článek