Zasklívání lodžií plošinou

Před zimou se dá stihnout spousta práce. Například zasklívání lodžií. Poměrně velký sklon silnice nebyl překážkou. The post Zasklívání lodžií plošinou appeared first on Práce plošinou.

projít na článek

Revize klimatizací plošinou

Stejně jako je třeba na začátku sezóny udělat revize klimatizace v autě, je třeba udělat i revize pevných klimatizací u budov. Revize klimatizací plošinou je rychlá a bezpečná. Revizní technik se dostane pohodlně ke klimatizační jednotce tak, jak potřebuj

projít na článek

Práce plošinou uvnitř haly

Naše plošiny se hodí i pro práce v halách. Díky skvělé průjezdnosti a připojení provozu na elektriku se nemusíte obávat ani výfukových splodin které jsou ale i tak omezeny díky normě EURO5. The post Práce plošinou uvnitř haly appeared first on Práce plo

projít na článek

Divovánoce v Jičíně ve Valdštejnské lodžii

V sobotu 13. prosince nás zastihnete v Jičíně ve Valdštejnské lodžii, spolu s mnohými dalšími herci a hudebníky, jejichž jména se skví níže na plakátu. Těšíme se na Vás!

projít na článek

V pátek 2.9. v Jičíně ve Valdštejnské lodžii na Worldfestu

Je nám ctí a potěšením otevřít našim vystoupením krásný festival Lodžie Worldfest v Jičíně ve Valdštejnské lodžii. Stane se to v pátek 2.9., začínáme v 18:00. Celý třídenní program najdete na stránkách festivalu -  www.worldfest.cz . Těšíme se.

projít na článek

Nic není problém!

Plošinu dokážeme bezpečně ustavit téměř kdekoliv. Naši řidiči jsou proškoleni a mají bohaté zkušenosti, takže vědí, co si mohou dovolit a co už ne. The post Nic není problém! appeared first on Práce plošinou.

projít na článek