V pátek 2.9. v Jičíně ve Valdštejnské lodžii na Worldfestu

Je nám ctí a potěšením otevřít našim vystoupením krásný festival Lodžie Worldfest v Jičíně ve Valdštejnské lodžii. Stane se to v pátek 2.9., začínáme v 18:00. Celý třídenní program najdete na stránkách festivalu -  www.worldfest.cz . Těšíme se.

projít na článek

Divovánoce v Jičíně ve Valdštejnské lodžii

V sobotu 13. prosince nás zastihnete v Jičíně ve Valdštejnské lodžii, spolu s mnohými dalšími herci a hudebníky, jejichž jména se skví níže na plakátu. Těšíme se na Vás!

projít na článek

Za okny zbývá prosinec

V prosinci jsme odehráli tři koncerty -  v pátek 7.12. v Žatci  v klubu  Budík ,  v sobotu 8.12. v Jičíně  ve Valdštejnské lodžii na  Divovánocích  a  v úterý 18.12. v Praze  v klubu  Kaštan . Prosincové video přikládáme a těšíme se na setkávání. v devate

projít na článek

V pátek 28.6. v Jičíně

Vstupujeme do letní sezóny, začneme koncertem v krásném prostředí  Valdštejnské lodžie  v Jičíně, a to v pátek 28.6. ve 20:00. A jak plyne ze seznamu koncertů výše, budeme od konce června až do září k slyšení i vidění na mnoha dalších zajímavých místech.

projít na článek

Ve Valdštejnské lodžii v Jičíně v pátek 18. srpna

Valdštejnská lodžie - nádherná stavba na okraji Jičína, kulturní imaginárium, kterému jedinečnost vdechuje spolu se svými kolegyněmi grafik, kastelán a osvícený organizátor Jiří Vydra. Těšíme se už dnes a těšíme se i na Vás - koncert začíná ve 20:00, vstu

projít na článek

Vernisáž výstavy ve Valdštejnské zahradě

Velebný prostor Valdštejnské zahrady hostí opět po roce průřezovou kolekci národní putovní výstavy Má vlast cestami proměn - příběhy domova.

projít na článek