Ve Valdštejnské lodžii v Jičíně v pátek 18. srpna

Valdštejnská lodžie - nádherná stavba na okraji Jičína, kulturní imaginárium, kterému jedinečnost vdechuje spolu se svými kolegyněmi grafik, kastelán a osvícený organizátor Jiří Vydra. Těšíme se už dnes a těšíme se i na Vás - koncert začíná ve 20:00, vstupenky jsou dostupné i v předprodeji,  odkaz na vše potřebné najdete zde . 

projít na článek

V pátek 2.9. v Jičíně ve Valdštejnské lodžii na Worldfestu

Je nám ctí a potěšením otevřít našim vystoupením krásný festival Lodžie Worldfest v Jičíně ve Valdštejnské lodžii. Stane se to v pátek 2.9., začínáme v 18:00. Celý třídenní program najdete na stránkách festivalu -  www.worldfest.cz . Těšíme se.

projít na článek

Divovánoce v Jičíně ve Valdštejnské lodžii

V sobotu 13. prosince nás zastihnete v Jičíně ve Valdštejnské lodžii, spolu s mnohými dalšími herci a hudebníky, jejichž jména se skví níže na plakátu. Těšíme se na Vás!

projít na článek

Za okny zbývá prosinec

V prosinci jsme odehráli tři koncerty -  v pátek 7.12. v Žatci  v klubu  Budík ,  v sobotu 8.12. v Jičíně  ve Valdštejnské lodžii na  Divovánocích  a  v úterý 18.12. v Praze  v klubu  Kaštan . Prosincové video přikládáme a těšíme se na setkávání. v devate

projít na článek

V pátek 28.6. v Jičíně

Vstupujeme do letní sezóny, začneme koncertem v krásném prostředí  Valdštejnské lodžie  v Jičíně, a to v pátek 28.6. ve 20:00. A jak plyne ze seznamu koncertů výše, budeme od konce června až do září k slyšení i vidění na mnoha dalších zajímavých místech.

projít na článek

Vernisáž výstavy ve Valdštejnské zahradě

Velebný prostor Valdštejnské zahrady hostí opět po roce průřezovou kolekci národní putovní výstavy Má vlast cestami proměn - příběhy domova.

projít na článek