Zapečené brambory s uzeninou, pórkem a kysanou smetanou

1 kg brambor sůl pepř česnek (podle chuti) 500 g měkkého salámu 1 pórek 1 červená paprika 200 g kysané smetany 5 vajec 200 g strouhaného sýra 3 lžíce oleje máslo na vymazání misek Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky.…

projít na článek

Zapečené těstoviny se smetanou

Zapečené těstoviny se mohou připravovat i jako vegetariánské, jejich chuť závisí na inspiraci kuchaře, který je připravuje.

projít na článek

Jak se dělají francouzské brambory

Většina z nás si pod názvem francouzské brambory představí zapečené brambory se salámem, vajíčkem, sýrem a případně i s cibulí. Proč tedy označení francouzské brambory? To asi nikdo neví... Receptů na francouzské brambory je mnoho, protože v každé domácno

projít na článek

Zapečené brambory v troubě

V běžné řeči se používá název brambor nebo také brambora, ale nejčastěji v množném čísle brambory. Jedná se o víceletou hlíznatou rostlinu z čeledi lilkovitých, pěstovanou jako jednoletá plodina. Za svoji oblibu brambory vděčí své nenáročnosti na přírodní

projít na článek

Nejlepší zapečené těstoviny

Zapečené těstoviny se řadí mezi rychlé recepty, které nejsou nikterak náročné. Lze používat spousty dalších ingrediencí, vše záleží jen na naší fantazii.

projít na článek

Vepřová panenka recept

Vepřové maso je v české kuchyni oblíbené. Obsahuje sice značné množství tuků, cholesterolu, ale také bílkoviny a minerální látky. Vepřová panenka je nejen nejlibovější a nejméně tučné maso z prasete, ale také nejlahodnější a nejjemnější. Při jejím nákupu

projít na článek