Vytvořte si doma ideální podmínky pro spánek

Činnost, která je pro člověka nejen velmi příjemná, ale také nenahraditelná. Spánek. Ač se to možná nezdá, spaní přináší lidskému tělu mnohem více, než si dokážeme představit. Abychom si v noci co nejvíce odpočinuli a měli klidné spaní, je potřeba dodržovat určitá pravidla. Poradíme vám. Třeba u čeho usínat a čemu se vyhýbat.

projít na článek

NON-REM spánek. Víte, co se děje, když spíte?

Non-REM spánek má čtyři fáze. Co se děje během non-REM spánku? Každá fáze může trvat 5 až 15 minut. Než dosáhnete REM spánku, projdete všemi třemi fázemi. V dnešním článku Vám tento druh spánku popíšeme. V předchozím článku jsme se věnovali REM spánku.

projít na článek

Letní dovolená z pohodlí domova

Přemýšlíte, že letos vynecháte dovolenou v zahraničí a zůstanete doma? My vám v tom případě doporučíme, co doma dělat a kam se v Česku podívat.

projít na článek

České Vánoce

Letošní advent začne už 27.11. window.AIRME.add([document.currentScript, 'ProductCarousel', 'aw-product-advent']); Tabule šedo-bílá hvězdičková Je vaším stylem elegance a minimalismus? Vsaďte na udržitelné jednoduché doplňky, které se nikdy neokoukají

projít na článek

REM spánek: Vše, co byste měli vědět

Zajímalo vás někdy, co znamená spánek REM? Proč ho musíme mít? Tento článek vám odpoví na všechny tyto otázky a ještě více. REM je fáze spánku, kdy se oči rychle pohybují ze strany na stranu. Vaše tělo se začíná uvolňovat a vaše mysl může prožívat sny.

projít na článek

Vytvořte si strukturu ve svém PPC účtu

Následující článek chci věnovat tvorbě PPC kampaní. Ať už děláte kampaně v Google Ads či Seznam Skliku, jistě jste hned zprvu narazili na otázku, jakým způsobem zvolit strukturu třídění klíčových slov. Rád bych vám proto nabídl několik svých postřehů.

projít na článek