Výstava ZO Stránčice 2023

Stránčice9. a 10. 9.2023 Jako již obvykle každý rok, tak i letos proběhla výstava bodovaného ptactva ve Stránčicích. Na výstavě bylo možné vidět expozici hospodářských zvířat a bažantů. Letos měla výstava slabší účast, zúčastnilo se celkem 54 zebřiček, 6 holoubků diamantových a 25 drobných exotů. Výstavu posoudili posuzovatelé Tomáš Trnobranský a Petr Hráček. Celou výstavu s bodovanýma zebřičkama vyhrál člen klubu chovatelů zebřiček Daniel Tušla se světlehřbetým černolícím samcem a stejný chovatel uspěl i s nejlepší samicí výstavy šedou černoprsou. Celá výstava má bohužel smutnou tečku. Týden po výstavě nás opustil jeden z organizátorů a dlouholetý člen Klubu chovatelů zebřiček Josef Čistý. Pevně věřím, že jeho celoživotní dílo v oblasti chovatelství se ponese dál. Petr Hráček

projít na článek

Výstava Rakousko

Tradiční a kvalitní mezinárodní výstava korel v Rakousku. The post Výstava Rakousko first appeared on Český klub chovatelů korel.

projít na článek

14. klubová výstava – výsledky

14 klubová výstava nám skončila. Bylo vystaveno 115 ks od 14 chovatelů z Česka, Slovenska, Německa a Rakouska. Děkuji všem, kteří se podíleli na hladkém průběhu výstavy. Věřím, že se opět sejdeme na 15. jubilejní výstavě. Výsledky a katalog najdete zd

projít na článek

Výstava EXOTA Olomouc

Po několika letech se opět hlásí známá výstava všech ptáčkařů EXOTA Olomouc. The post Výstava EXOTA Olomouc first appeared on Český klub chovatelů korel.

projít na článek

Výstava LightBuilding přesunuta

Dobrý den, upozorňujeme, že výstava Light&Building ve Frankfurtu je přesunuta na 27.9.-2.10.2020 Těšíme se na Vaši návštěvu The post Výstava Light&Building přesunuta appeared first on Elkovo Čepelík.

projít na článek

Výstava obrazů

Aleš Krejča vystavuje své obrazy v kostele sv. Václava v předzámčí Stránova

projít na článek