Výstava EXOTA Olomouc

Po několika letech se opět hlásí známá výstava všech ptáčkařů EXOTA Olomouc. The post Výstava EXOTA Olomouc first appeared on Český klub chovatelů korel.

projít na článek

Exota a Exotika 2023

Exota Olomouc 13. – 15.10.2023Exotika Lysá nad Labem 25. – 28.10.2023 Po dlouhé době se opět konala výstava Exota Olomouc. Co do účasti AG a členů klubu se této výstavy zúčastnil pouze Tomáš Petržela a Roland Šokala, kteří vystavili 6 ks AG. Což je velm

projít na článek

Výstavní podmínky XXI. klubové výstavy výstavních zebřiček

Výstavní podmínky XXI. klubové výstavy výstavních zebřiček, IV. otevřené mistrovství ČR v bodovacích soutěžích exotického ptactva EXOTA Olomouc 2023. Pořádá Klub chovatelů zebřiček České republiky z.s. ve spolupráci se ZO ČSCH v Olomouci, pořadateli Mistr

projít na článek

Korely na Exotě

Výstava Exota Olomouc která se konala po delší pauze je minulostí. Součástí výstavy bylo MČR bodovaných ptáků, kde v kategorie korel bylo toto pořadí: 1. perlové skořicová 92 b. Poštulka MČR 2. perlové šedá 91 b. Poštulka 3. bělohlavá perlová 90b.

projít na článek

Guldí liga 2023 - vyhodnocení

Do letošního ročníku Guldí ligy se aktivně zapojilo celkem 16 členů, kteří vystavili celkem 261 ks AG. Do soutěže se započítávaly výsledky z Derby drobných exotů, 11.klubová výstava, Ornita, Exota a Exotika. Celkovým vítězem Guldí ligy 2023 se stal:

projít na článek

Výstava Rakousko

Tradiční a kvalitní mezinárodní výstava korel v Rakousku. The post Výstava Rakousko first appeared on Český klub chovatelů korel.

projít na článek