Vypěstovali jste si už na ranní kávě závislost? Jak to poznáte a co s tím dělat

Bez šálku kávy si mnozí nedokážou představit začátek dne. Podle statistik jde o 75 až 80 procent lidí . A studie ukazují, že až čtvrtina z nich je na kofeinu závislá . Patříte mezi ně i vy? A jak poznáte, jestli jste nebo nejste na kofeinu závislí?

projít na článek

Závislost na coca-cole

Dotaz:Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda je možné, abych měl závislost na coca-cole. Denně musím vypít 5-7 litrů tohoto nápoje. Pokaždé když se napiji, je mi lépe i psychicky. Naopak když ho nemám, jsem nervózní a pozoruji změnu v chování. Naopak čím dá

projít na článek

Chlorogenová kyselina

Jedná se o přírodní kyselinu, která je zastoupena v mnoha druzích ovoce, ale v největší míře je obsažena v zelené kávě. Tato kyselina se využívá při snižování tělesné hmotnosti.

projít na článek

Metodické doporučení pro pedagogy Co dělat když pro oblast psychické krize / duševního onemocnění u žáka

Milí pedagogové, Vánoce jsou pomalu za dveřmi a my pro Vás už dnes rozbalujeme velký dárek. Nadělujeme jej všem pedagogům, ale také sami sobě Co dělat když se ve škole potkáte se žákem, kterého trápí psychická krize nebo se potýká s počínajícím duševním o

projít na článek

Závislost může potkat každého

Na počátku závislosti je obvykle požitek nebo zážitek, který mění vnímání reality.

projít na článek

Pozvánka na dožínky v domově na Ostravici

Podzimní dožínkové slavnosti u nás v domově na Ostravici s programem pro všechny. Bohaté dožínkové občerstvení. Pohoštění můžete zpestřit vašim oblíbeným pečeným výrobkem ke kávě či pivu. Budeme se na vás těšit.

projít na článek