Výběr potravin pro sestavení „zdravého talíře“

Zásadou zdravého stravování je používání základních, průmyslově nezpracovaných potravin v nejlepší dostupné kvalitě. Při jejich nákupu je potřeba číst etikety se složením potravin, eventuálně dát pozor na čerstvost a zralost. Vhodné potraviny Zelenina: Asi polovina denního příjmu zeleniny by měla být syrová a polovina tepelně upravená (v páře, dušená, restovaná). Co nejpestřejší škála použité zeleniny Pokračování textu Výběr potravin pro sestavení „zdravého talíře“ The post Výběr potravin pro sestavení „zdravého talíře“ appeared first on Přibrat.cz.

projít na článek

Češi darovali nejvíce potravin a drogerie v historii. Podzimní Sbírka potravin vynesla rekordních 624 zboží

Díky darům od zákazníků se podařilo opět naplnit sklady potravinových bank, Češi darovali nejvíce potravin a drogerie v historii. V podzimním kole celorepublikové Sbírky potravin se vybralo ve 2 051 prodejnách 562 tun potravin, z nichž lze připravit až 1

projít na článek

Češi darovali nejvíce potravin a drogerie v historii. Podzimní Sbírka potravin vynesla rekordních 624 zboží

Díky darům od zákazníků se podařilo opět naplnit sklady potravinových bank, Češi darovali nejvíce potravin a drogerie v historii. V podzimním kole celorepublikové Sbírky potravin se vybralo ve 2 051 prodejnách 562 tun potravin, z nichž lze připravit až 1

projít na článek

vybavení

Uchovávání potravin: 2x velká chladnice + 2x šuplíkový mrazák skříňky na uchovávání potravin Spotřebiče: varná deska - čtyřpolýnková elektrokeramická trouba - elektrická trouba - mikrovlnná konvice rychlovarná

projít na článek

Dodávka na Litoměřicku vezla 350 kilogramů potravin ve špatných podmínkách. Veterináři rozhodli o jejich likvidaci

Veterinární inspektoři z Ústeckého kraje při společné kontrole s celníky odhalili přepravu více než 350 kilogramů potravin živočišného původu v nevyhovujících teplotních podmínkách. Jednalo se o mořské plody, drůbež a ryby. Vzhledem k nepřiměřeným teplotá

projít na článek

Pardubičtí celníci zajišťovali přímý dohled nad likvidací téměř 7 tun mražených výrobků

Koncem minulého týdne zajišťovali pardubičtí celníci přímý dohled nad likvidací potravin. Téměř 7 tun mražených výrobků včetně zmrzlin, koblih, baget, lasagne, mletých steaků a jiných trvanlivých potravin nechala na vlastní žádost zlikvidovat firma nakupu

projít na článek