Vítězná socha z letošního Valašského kumštování

Tomáš Naňák se stal vítězem v diváckém hlasování v soutěži Sochy do města. Tématem letošního řezbářského klání byly Hody na Valašsku. Na Masarykově náměstí ve Valašských Kloboukách byla slavnostně odhalena nová dřevěná socha, která je vítězným dílem z letošního ročníku Valašského kumštování. Autorem uměleckého artefaktu je řezbář Tomáš Naňák. Sochu hospodského můžete najít v horním rohu náměstí, kde doplňuje venkovní uměleckou galerii města Valašské Klobouky. Foto: město Valašské Klobouky -tz- The post Vítězná socha z letošního Valašského kumštování appeared first on Region Valašsko.

projít na článek

ČD hlásí nárůst cestujících

Také v1. pololetí letošního roku se vraceli cestující do vlaků Českých drah. Největší zájem je o mezistátní dopravu a linky, kde jsou moderní vlaky, nové služby a krátké cestovní časy. „Za první polovinu letošního roku jsme přepravili přes 79 milionů cest

projít na článek

SEO trendy pro rok 2019

Po delší době bych se v tomto článku chtěl věnovat tématu SEO, a to přímo trendům pro rok 2019. I když čas z letošního ročníku ukrojil již téměř polovinu, myslím si, že je dobré si některé věci znovu připomenout a osvěžit.

projít na článek

Platby v areálu festivalu

  Máme pro vás jednu z novinek letošního ročníku Keltské noci! V areálu konání festivalu bude možnost platit jak cash, tak platebními kartami :-) Konec věčných otázek co je lepší a proč, zkrátka plaťte tím co je vám pohodlnější!

projít na článek

Začal podzimní běh Speakers clubu

8. listopadu začal podzimní běh letošního Speakers clubu, sešla velice zajímavá skupina profesionálů.

projít na článek

Moje zkušenosti s Favi.cz

Od letošního února jsem měl možnost řešit správu kampaní u specializovaného vyhledávače Favi.cz. Celkově jsem byl z této pracovní příležitosti velice nadšený a plný očekávání, ale situace se nakonec vyvinula dost nezvykle. A proto bych se s vámi rád poděl

projít na článek