Víkend s českým horským psem a Speciální výstava ČHP

Srdečně zveme na v kend s česk m horsk m psem od 11. května do 14. května 2023. Pro setk n je rezervov n ATC Lučina. Ubytov n si každ častn k může rezervovat již nyn . Kontakty pro rezervaci najdete na webu autokempu.https://www.autokemplucina.cz/ Bude možn objednat stravov n formou polopenze. Při rezervaci ubytov n pros m uveďte do pozn mky " setk n česk ch horsk ch psů" a doplňte počet objedn van ch polopenz . nbsp; V sobotu 13. května 2023 se pod z titou Klubu ČHP uskutečn SPECI LN V STAVA ČESK CH HORSK CH PSŮ rozhodč MVDr. Edita Kr lov (SR) https://www.dogoffice.cz/ Term ny uz věrek přihl ek. 1. uz věrka 2. 4. 2023 2. uz věrka 28. 4. 2023 Ve ker informace najdete v propozic ch pod t mto př spěvkem. Přid ny n vody jak přidat psa k profilu uživatele, jak přidat dokument, nebo změnit dokument v Dog office. Pro zobrazen je potřeba "kliknout" na nadpis čl nku. Gener ln m sponzorem v stavy je firma JK Animals https://www.jkanimals.cz/cs/potreby-pro-psy/granule-pro-psy/ S dotazy t kaj c ch se v kendov ho setk n i Speci ln v stavy česk ch horsk ch psů se obracejte na: Lenka Sztymonov , tel. 604 308 474, e-mail: [email protected] Z le kov , tel. 775 143 017. Pokud nebudeme moci hned reagovat na vol n (jsme v pr ci, na trase z vodu ap.), pi te pros m zpr vu přes messenger - jakmile to bude možn , ozveme se V m. Tě me se na v echny čechohor čky, jejich p n čky i z jemce o plemeno.

projít na článek

Na výstavu s českým horským psem

V stavy psů jsou vrcholnou přehl dkou v sledků pr ce chovatelů psů s průkazempůvodu. Sch zej se na nich majitel psů v ech zaměřen společensk ch, loveck ch ipracovn ch. V stavy se děl na mezin rodn (tam neměla n rodn a FCI neuznan plemena, mezikt

projít na článek

Výstava Rakousko

Tradiční a kvalitní mezinárodní výstava korel v Rakousku. The post Výstava Rakousko first appeared on Český klub chovatelů korel.

projít na článek

14. klubová výstava – výsledky

14 klubová výstava nám skončila. Bylo vystaveno 115 ks od 14 chovatelů z Česka, Slovenska, Německa a Rakouska. Děkuji všem, kteří se podíleli na hladkém průběhu výstavy. Věřím, že se opět sejdeme na 15. jubilejní výstavě. Výsledky a katalog najdete zd

projít na článek

Výstava EXOTA Olomouc

Po několika letech se opět hlásí známá výstava všech ptáčkařů EXOTA Olomouc. The post Výstava EXOTA Olomouc first appeared on Český klub chovatelů korel.

projít na článek

Výstava LightBuilding přesunuta

Dobrý den, upozorňujeme, že výstava Light&Building ve Frankfurtu je přesunuta na 27.9.-2.10.2020 Těšíme se na Vaši návštěvu The post Výstava Light&Building přesunuta appeared first on Elkovo Čepelík.

projít na článek