Vánoční přání

The post Vánoční přání appeared first on Základní škola německo-českého porozumění.

projít na článek

Vánoční a novoroční přání

Vážení zákazníci i obchodní partneři, přejeme Vám šťastné a veselé Vánoce, plné radosti, klidu, splněných přání, milých rodinných setkání a kouzelných okamžiků. Do nového roku Vám přejeme hodně zdraví, štěstí a úspěchů, v soukromém i pracovním životě. Zár

projít na článek

Vánoční přání a PF 2024

Vážené kolegyně, vážení kolegové, zaměstnanci a partneři naší vysoké školy, milé studentky, milí studenti, za celé vedení Vysoké školy evropských a regionálních studií Vám přeji radostné a požehnané Vánoce a ať se Vám v nastávajícím roce splní všechna pra

projít na článek

VÁNOČNÍ FOTOKOUTEK!!!

Fotíte mobilem? Pro naše klienty a jejich blízké jsme připravili vánoční fotokoutek. Navázali jsme tak na loňské profesionální fotografie, které sice všichni ocenili, ale zaslechli jsme přání, aby na fotkách mohli být i další členové rodiny nebo kamarádi.

projít na článek

Vánoční přání

Všem návštěvníkům našich stránek přejeme radostné prožití vánočních svátků v kruhu nejbliž​ších, mnoho zdraví, štěstí a úspěchů v novém roce.

projít na článek

Vánoční přání

Milí klienti, spolupracovníci, přátelé a známí, přejeme vám příjemné prožití nejkouzelnějších svátků v roce a do nového roku zdraví, které vás jen tak nezradí, a spoustu velkých i malých potěšení. ACME Domácí péče s.r.o.

projít na článek