Vánoční a novoroční přání

Vážení zákazníci i obchodní partneři, přejeme Vám šťastné a veselé Vánoce, plné radosti, klidu, splněných přání, milých rodinných setkání a kouzelných okamžiků. Do nového roku Vám přejeme hodně zdraví, štěstí a úspěchů, v soukromém i pracovním životě. Zároveň Vám velmi děkujeme za Vaši přízeň a těšíme se na další spolupráci i v roce 2023! S přáním hezkých dní Váš tým Dermitage The post Vánoční a novoroční přání appeared first on Dermitage.

projít na článek

Vánoční přání

The post Vánoční přání appeared first on Základní škola německo-českého porozumění.

projít na článek

Ruší se novoroční ohňostroj

Vážení občané, oznamujeme vám, že kvůli předvánočním událostem v naší zemi, které se bolestně dotkly mnoha lidí, rodin a nepřímo každého z nás, rušíme v naší obci plánovaný novoroční ohňostroj. Měl se konat 1.1.2024 od 17 hodin na náměstí Komenského.

projít na článek

Vánoční přání a PF 2024

Vážené kolegyně, vážení kolegové, zaměstnanci a partneři naší vysoké školy, milé studentky, milí studenti, za celé vedení Vysoké školy evropských a regionálních studií Vám přeji radostné a požehnané Vánoce a ať se Vám v nastávajícím roce splní všechna pra

projít na článek

Novoroční výšlap na Štědrý v roce 2024

Na novoroční výšlap na Štědrý se tradičně sejdeme u kostela ve Vrčeni ve 13h. S sebou buřty, klobásy apod. na oheň a dobrou náladu.

projít na článek

VÁNOČNÍ FOTOKOUTEK!!!

Fotíte mobilem? Pro naše klienty a jejich blízké jsme připravili vánoční fotokoutek. Navázali jsme tak na loňské profesionální fotografie, které sice všichni ocenili, ale zaslechli jsme přání, aby na fotkách mohli být i další členové rodiny nebo kamarádi.

projít na článek