VÁNOCE BEZ PRÁCE 2020

Vánoce se kvapem blíží, ale Vy nemáte čas dělat úklid, péct cukroví a shánět stromeček a kapra? Nic z toho dělat nemusíte! Užijte si se svou rodinou svátky plné pohody a klidu v  teple a pohodlí Apartmánu Rodvínov. Vánoce bez práce v Apartmánu Rodvínov Balíček VÁNOCE BEZ PRÁCE zahrnuje:  ubytování na 5 dní v Apartmánu Rodvínov (4 noci, volný výběr dnů) vánoční stromeček kapr (zabitý, připravený na filety) cukroví  láhev sektu vánoční dárek jako překvapení skleněný svícen od Penzionu Francouzská jako památka na nádherné vánoce. Shánění a zdobení vánočního stromečku nechejte na nás. Foto ilustrační Těšit se můžete nejenom na pohodlné ubytování ve velikém vánočně vyzdobeném apartmánu plném hraček a vybavení pro děti, ale také na chvíle v tělocvičně při ping-pongu nebo na procházky v nejbližším okolí kolem řeky nebo v lese. Prožijte nezapomenutelné okamžiky s Vašimi milovanými v klidu bez předvánočního shonu.  Koho byste vzali s sebou? Babičku a dědu nebo ségru s rodinou? Kapacita apartmánu 6 + 2 přistýlky. Cena balíčku je od 12 500,- Kč/4 osoby.  (15620,- Kč/5 osob, 18 744,- Kč/6 osob) Rezervace provádějte zde, nebo na telefonu: 605989847. Jako dárek k vánočnímu pobytu od nás dostanete skleněný svícen jako památku na Vánoce bez práce v Penzionu Francouzská. The post VÁNOCE BEZ PRÁCE 2020 first appeared on Penzion Francouzská.

projít na článek

MEDOVÉ VÁNOCE 2014 - Rakovník

MEDOVÉ VÁNOCE Kroužek včelařské mládeže RAKOvčelaříci jehož zřizovatelem je VČELÍ STRÁŽ uspořádal v pátek 19. prosince 2014 celodenní propagační akci pod názvem MEDOVÉ VÁNOCE. Akce proběhne v budově Gymnázia Zikmunda Wintra MEDOVÉ VÁNOCE – PROGRAM 09:00

projít na článek

Provozní doba Vánoce 2020

Vážení zákazníci,  dovolte nám, abychom Vám touto cestou za uplynulý rok upřímně poděkovali a popřáli Vám klidné prožití vánočních svátků, stálé zdraví v novém roce a mnoho krásných kilometrů se značkou CAMPAGNOLO.  Od 23. 12. 2020 bude naše kancelář uz

projít na článek

Krásné a radostné vánoce

Vážené  studentky, vážení studenti, vážení rodiče,  dovolte, abych Vám jménem všech zaměstnanců školy popřála krásné a radostné vánoce a v roce 2023 pevné zdraví, studijní, osobní a pracovní úspěchy a splnění alespoň některých přání, která nosíte v srdci.

projít na článek

Školní Vánoce

ZŠ Vrčeň nás již tradičně zve Školní Vánoce, které se budou konat 15.12. 2023. Od 15 - 17,30h bude připravený jarmárek na zahradě nad kostelem a od 16h je vystoupení dětí v kostele.

projít na článek