Krásné a radostné vánoce

Vážené  studentky, vážení studenti, vážení rodiče,  dovolte, abych Vám jménem všech zaměstnanců školy popřála krásné a radostné vánoce a v roce 2023 pevné zdraví, studijní, osobní a pracovní úspěchy a splnění alespoň některých přání, která nosíte v srdci. Marcela Davídková The post Krásné a radostné vánoce appeared first on SŠEMI.

projít na článek

Přejeme všem příznivcům krásné Vánoce.

The post Přejeme všem příznivcům krásné Vánoce. first appeared on Pomocné ruce.Článek Přejeme všem příznivcům krásné Vánoce. se nejdříve objevil na Pomocné ruce.

projít na článek

MEDOVÉ VÁNOCE 2014 - Rakovník

MEDOVÉ VÁNOCE Kroužek včelařské mládeže RAKOvčelaříci jehož zřizovatelem je VČELÍ STRÁŽ uspořádal v pátek 19. prosince 2014 celodenní propagační akci pod názvem MEDOVÉ VÁNOCE. Akce proběhne v budově Gymnázia Zikmunda Wintra MEDOVÉ VÁNOCE – PROGRAM 09:00

projít na článek

PF 2024

Krásné Vánoce plné dárků, které se nadají koupit ani zabalit.

projít na článek

Vánoční přání a PF 2024

Vážené kolegyně, vážení kolegové, zaměstnanci a partneři naší vysoké školy, milé studentky, milí studenti, za celé vedení Vysoké školy evropských a regionálních studií Vám přeji radostné a požehnané Vánoce a ať se Vám v nastávajícím roce splní všechna pra

projít na článek

Školní Vánoce

ZŠ Vrčeň nás již tradičně zve Školní Vánoce, které se budou konat 15.12. 2023. Od 15 - 17,30h bude připravený jarmárek na zahradě nad kostelem a od 16h je vystoupení dětí v kostele.

projít na článek