Vánoce

Vánoční otevírací doba: 24.12.-26.12. zavřeno 27.12.-30.12. otevřeno 31.12.-1.1. zavřeno Přejeme klidné prožití Vánočních svátků! The post Vánoce appeared first on Veterinární ordinace MVDr. Tomáš Pelikán.

projít na článek

MEDOVÉ VÁNOCE 2014 - Rakovník

MEDOVÉ VÁNOCE Kroužek včelařské mládeže RAKOvčelaříci jehož zřizovatelem je VČELÍ STRÁŽ uspořádal v pátek 19. prosince 2014 celodenní propagační akci pod názvem MEDOVÉ VÁNOCE. Akce proběhne v budově Gymnázia Zikmunda Wintra MEDOVÉ VÁNOCE – PROGRAM 09:00

projít na článek

Krásné a radostné vánoce

Vážené  studentky, vážení studenti, vážení rodiče,  dovolte, abych Vám jménem všech zaměstnanců školy popřála krásné a radostné vánoce a v roce 2023 pevné zdraví, studijní, osobní a pracovní úspěchy a splnění alespoň některých přání, která nosíte v srdci.

projít na článek

Školní Vánoce

ZŠ Vrčeň nás již tradičně zve Školní Vánoce, které se budou konat 15.12. 2023. Od 15 - 17,30h bude připravený jarmárek na zahradě nad kostelem a od 16h je vystoupení dětí v kostele.

projít na článek

Přejeme všem příznivcům krásné Vánoce.

The post Přejeme všem příznivcům krásné Vánoce. first appeared on Pomocné ruce.Článek Přejeme všem příznivcům krásné Vánoce. se nejdříve objevil na Pomocné ruce.

projít na článek

Blíží se Vánoce

Blíží se Vánoce krásná doba! Možná jsme trochu zapomněli, jaké mají být aproč se dávají dárky. Dárků nemusí být kvantum ajejich cena nemusí dosahovat knebesům. Dárky mají potěšit apředevším... Více informací

projít na článek