V sobotu 11.6. na Lhoteckém předletí

  Bar u Emy  je ve Lhotce, Lhotka je poblíž Svinař a Zadní Třebaně, někde tam už začíná vládnout paní Kotys. Hrajeme hodinový set od cca 18:00. To bude pěkný výlet!

projít na článek

fotozpráva o sobotním předletí u Emy 2023

[See image gallery at www.jizdynakoni.cz] Příspěvek fotozpráva o sobotním předletí u Emy 2023 pochází z Dožický mlýn

projít na článek

Zrušená brigáda a návštěvní den 26-27.9.2020

Zdravíme z Farmy. Ač neradi, musíme vás informovat, že počasí na sobotu a neděli bude tak šílené, zima a velké deště, že jsme nuceni zrušit brigádu i návštěvu. Ale nezoufejme. Návštěvní sobotu posunujeme hned na tu příští tj. 3.10. Start jako vždy

projít na článek

MBT na Webrovka festu v sobotu 16.11.

V sobotu 16.11. se v Teplicích nad Metují - Dědově koná 18. ročník Charitativního festivalu na podporu dětí z dětských domovů nazvaný  Webrovka fest na Klučance . Set Majerovek čekejte v cca 19.45.  Více se o festivalu dozvíte zde.

projít na článek

V sobotu 24. května velmi tiše v Balbínce

Těšíme se na Vás v sobotu  24. května  v Praze v Balbínově poetické hospůdce. Tentokrát budeme hrát velmi komorně, bubeník Tomáš Makovský si vybírá dovolenou :-) Začínáme jako obvykle ve 20:00, rezervace jsou možné na  www.balbinka.cz .

projít na článek

V sobotu 11.12. v Mezihoří

Vzhůru do malebného Posázaví! Nedaleko od Čerčan, obklopena pěknými kopečky, se nachází obec  Mezihoří  (najdete ji zde:  https://mapy.cz/s/kasodobusa ). V místním kulturním domě se chystáme zahrát v sobotu 11.12. od  19:00 . Udělejte si výlet spolu s nám

projít na článek