V sobotu 11.12. v Mezihoří

Vzhůru do malebného Posázaví! Nedaleko od Čerčan, obklopena pěknými kopečky, se nachází obec  Mezihoří  (najdete ji zde:  https://mapy.cz/s/kasodobusa ). V místním kulturním domě se chystáme zahrát v sobotu 11.12. od  19:00 . Udělejte si výlet spolu s námi!   Přepěkný plakátek možno stáhnout ve formátu  jpg  nebo  pdf .

projít na článek

Zrušená brigáda a návštěvní den 26-27.9.2020

Zdravíme z Farmy. Ač neradi, musíme vás informovat, že počasí na sobotu a neděli bude tak šílené, zima a velké deště, že jsme nuceni zrušit brigádu i návštěvu. Ale nezoufejme. Návštěvní sobotu posunujeme hned na tu příští tj. 3.10. Start jako vždy

projít na článek

MBT na Webrovka festu v sobotu 16.11.

V sobotu 16.11. se v Teplicích nad Metují - Dědově koná 18. ročník Charitativního festivalu na podporu dětí z dětských domovů nazvaný  Webrovka fest na Klučance . Set Majerovek čekejte v cca 19.45.  Více se o festivalu dozvíte zde.

projít na článek

V sobotu 24. května velmi tiše v Balbínce

Těšíme se na Vás v sobotu  24. května  v Praze v Balbínově poetické hospůdce. Tentokrát budeme hrát velmi komorně, bubeník Tomáš Makovský si vybírá dovolenou :-) Začínáme jako obvykle ve 20:00, rezervace jsou možné na  www.balbinka.cz .

projít na článek

V sobotu 14.9. na Pestrofestu v Žatci

Dlouhodobé přátelství s žateckým klubem Budík pokračuje v sobotu 14.9. naším koncertem na Pestrofestu. Ten probíhá v centru krásného historického města přímo před Budíkem, tedy na Hošťálkově náměstí. Náš set lze očekávat tak někdy okolo čtvrté hodiny odpo

projít na článek

OffROAD Maraton Drnovice se jede již tuto sobotu!

Šestý závod seriálu OffROAD Maraton se po třech týdnech přesouvá do Drnovic v okrese Blansko. V sobotu 15. září čeká na závodníky terénních aut, motorek a čtyřkolek zhruba čtyřkilometrová trať, na které si letos poprvé užijí i písku.

projít na článek