Úspěšný víkend pro Buggyru, Lacka i Calveta!

Druhý podnik Evropského šampionátu tahačů se pro Buggyra Zero Mileage Racing team nesl ve znamení pódiových umístění. Zlatý, dva stříbrné a jeden bronzový pohár, k tomu dvě výhry a stejný počet druhých míst v GoodYear cupu. Taková je bilance z Hungaroringu.

projít na článek

Dvě vítězství pro Lacka a další double pro Buggyru

Trucková sezóna týmu Buggyra Zero Mileage Racing pokračovala na okruhu ve španělské Jaramě. I přes covidová omezení se jednalo o velmi úspěšný závodní víkend.

projít na článek

DALŠÍ VÝZVOU PRO LACKA A CALVETA BUDE ZÁVOD V LE MANS

Sedmým a předposledním závodem pokračuje sezóna ME tahačů na okruzích ve francouzském Le Mans. Na okruhu Bugatti budou jezdci týmu Buggyra ZM Racing bojovat o drahocenné body: Adam Lacko o posun v celkovém pořadí do elitní trojky a Téo Calvet o další vítě

projít na článek

Úspěšný víkend truckerů v Mostě s vítězstvím Lacka i Vršeckého

Především Buggyra řádila o víkendu truckerů v severočeském Mostě o víkendu, kdy zrovna nepanovalo v okolí autodromu vlídné počasí. Adam Lacko i David Vršecký si vyplnili svůj sen a oba stáli na nejvyšším stupni za znění národní hymny. Španěl Albacete v Mo

projít na článek

Buggyra chce na Slovensku vyhrát

Po Itálii, Maďarsku a Německu zavítá tento víkend mistrovství Evropy tahačů podruhé na Slovensko. Na Slovakiaringu lze očekávat, vzhledem k dosavadnímu vývoji šampionátu, tvrdé boje. Doufejme, že se šťastným koncem pro Buggyru.

projít na článek

Lacko jede na Nürburgring obhajovat titul mistra Německa!

Před účastníky mistrovství Evropy tahačů je tento víkend první vrchol letošní sezony v podobě závodu na slavném Nürburgringu. Na čtvrtého muže průběžného pořadí a obhájce titulu Adama Lacka čeká obhajoba tří loňských prvenství.

projít na článek