Buggyra chce na Slovensku vyhrát

Po Itálii, Maďarsku a Německu zavítá tento víkend mistrovství Evropy tahačů podruhé na Slovensko. Na Slovakiaringu lze očekávat, vzhledem k dosavadnímu vývoji šampionátu, tvrdé boje. Doufejme, že se šťastným koncem pro Buggyru.

projít na článek

THE MOST BUGGYRA SPEED FESTIVAL

THE MOST BUGGYRA SPEED FESTIVAL se koná v rámci výročí padesáti let značky BUGGYRA, a to v neděli 03.11.2019 na Autodromu Most, tak si prosím rezervujte toto datum ve svých diářích. K vidění bude veškerá technika týmu Buggyra Racing.

projít na článek

Buggyra oslaví padesáté narozeniny a chce titul

O víkendu odstartuje na okruhu v Misanu nový ročník mistrovství Evropy v závodech tahačů. Po loňské turbulentní sezóně je Buggyra v plné síle zpět a touží po zisku dalšího, v pořadí již šestého individuálního titulu.

projít na článek

Buggyra odkryla karty a vytáhla trumfová esa

Zatímco ještě na konci minulého týdne řešil motoristický svět, zdali se tým Tatra Buggyra Racing a Buggyra Zero Mileage Racing vůbec zúčastní Rally Dakar 2021, dnes je jasno. Buggyra nebude v Saúdské Arábii chybět, ba co víc, jede opravdu velké bomby!

projít na článek

Buggyra v Mostě představila hned čtyři speciály

Tým Buggyra Racing má za sebou tradiční předsezonní testování na mosteckém okruhu. Veškerá pozornost byla upřena na nový závodní speciál Buggyra VK 50 s nímž do nové sezony vstupuje Adam Lacko.

projít na článek

Buggyra slavila 50 let značky ve velkém stylu!

První listopadovou neděli se pro fanoušky týmu Buggyra Racing otevřely brány Autodromu Most k netradiční, za to však velkolepé oslavě s názvem The Most Buggyra Speed Festival. A bylo co slavit, během uplynulých pěti desítek let se totiž Buggyra stala znač

projít na článek