U Cvilínské rozhledny se nachází nová turistická zajímavost

KRNOV | Mnoho turistů a nadšenců fotografie vyhledává jedinečné zážitky a místa, kde by mohli zachytit krásu přírody. Díky umístění dřevěného fotopointu nabídneme nový způsob, jak si tuto krásu užít. Foto: TIC Krnov The post U Cvilínské rozhledny se nachází nová turistická zajímavost appeared first on STA Bruntálsko.

projít na článek

Turistická Víza do Indie: e-Tourist Visa

Jak si vyřídit turistická víza do Indie? "e-Tourist Visa". Vyhotovení víz přes internet bez návštěvy Indické ambasády. Platnost: 30 dní, 365 dní a 5 let od příletu do Indie. Maximální délka pobytu v Indii: 180 dní. INDIE - Cestování po Indii.

projít na článek

Rozhledna Žernovník

Jeden tip na lehký výšlap/procházku o délce necelých 10km. Začátek je v Černé Hoře, odkud se jde o po červené turistické značce. Směrem na Žernovník je to převážně po silnici s jednou zkratkou lesem  makro houby Rozhledna v Žernovníku sto

projít na článek

Nová verze OpenStack nazvaná Icehouse

17. dubna vyšla nová verze otevřeného cloudového řešení OpenStack s názvem Icehouse. Podrobnosti v angličtině najdete zde. The post Nová verze OpenStack nazvaná Icehouse first appeared on Svobodná cloudová řešení.

projít na článek

Nedaleko Země se nachází portál do jiné galaxie, zjistili vědci. Potvrzuje Einsteinovu teorii

Odborníci z observatoře Gemini oznámili průlomový objev. Našli černou díru, která se nachází jen asi 1500 světelných let od nás. Nevylučují, že by se mohlo jednat o červí díru, o nichž se předpokládá, že by se jimi dalo cestovat.

projít na článek

Jarní postřik slivoní

Postřik slivoní není nikterak náročný a zvládne jej i začátečník. Nesmí se ovšem nikdy zapomínat na ochranné pomůcky. Postřik na slivoně obsahuje chemikálie, často jedy, které mají ještě několik dnů po aplikaci intenzivní účinky a mohou nepříjemně reagova

projít na článek