Turistický průvodce Lonely Planet zařadil Prahu mezi nejlepší destinace na rok 2024

Turistický průvodce Lonely Planet zařadil Prahu mezi nejlepší turistické destinace na rok 2024. Praha je v žebříčku deseti měst na osmé příčce, první patří keňskému hlavnímu městu Nairobi. Průvodce Prahu označil za "pulzující hlavní město v gotickém hávu" a dodal, že její věhlasné památky jako Pražský hrad a Karlův most působí až příliš krásně na to, aby byly skutečné.

projít na článek

PF 2024

PF 2024 The post PF 2024 first appeared on Turistický gurmán.

projít na článek

Léto 2024: Průvodce Vysoce Výhodnou First Minute All Inclusive Dovolenou

Připravte se na vlnu vzrušení, protože léto 2024 už klepe na dveře! A co to znamená? Ano, je čas naplánovat Článek Léto 2024: Průvodce Vysoce Výhodnou First Minute All Inclusive Dovolenou se nejdříve objevil na Roler.cz - Technologie, byznys a zábava.

projít na článek

Nový rok 2024: Přivítejte nejlepší rok svého života!

Nový rok 2024 je pro mnohé z nás časem bilancování, předsevzetí, oslav a nadějí. Jak se na něj připravit, co [] Příspěvek Nový rok 2024: Přivítejte nejlepší rok svého života! pochází z Vánoční pohoda.cz

projít na článek

Harmonie planet: scénická serenáda, která vás okouzlí stejně jako císaře Karla VI.

Po neuvěřitelných 300 letech se do Znojma vrací gratulační opera Harmonie planet (La concordia de’ pianeti). Obnovená premiéra přinese do města mistrovské dílo barokního hudebního génia Antonia Caldary. 

projít na článek

Veselé Vánoce a vše nejlepší v novém roce 2024 přeje Studio STA

Společnost Studio STA – multimediální agentura o.p.s. a redakce zpravodajství STA Bruntálsko vám přeje šťastné a veselé vánoční svátky, vše nejlepší v novém roce 2024. Zdroj: Studio STA multimediální agentura o.p.s. The post Veselé Vánoce a vše nejlepší

projít na článek